|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 | |
מ.תיכנות
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 12 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
אם יש PHP5 ומישהו בנה משהו במחשב שלו בPHP4 לדוגמא הדבר יעבוד לו מעולה לא? אז איך זה בידיוק פוגע? ואיזה באגים אשמח לדעת. |
|
![]() |
![]() |
# 13 | |
מנהל ראשי
|
ציטוט:
mktime לדוגמא פועלת צורה שונה בPHP4 וPHP5. המון "שגיאות" שהPHP4 התעלם מהם (כמו משתנה ריק), PHP5 לא מתעלם ומציג שגיאה, ובהתחשב שלא כל המשתמשים בשרת הינם מתכנתים (או מוכנים לשלם למתכנת על מנת להתאים את האתר לגרסה החדשה) - זה שגוי לבצע שדרוג גורף עבור כל המשתמשים. nevo, אני חושב שכיסיתי גם את השאלה שלך. |
|
![]() |
![]() |
# 14 |
חבר על
|
הסיבה ש-TelecarT ציין מוצדקת.
ואי אפשר לעדכן לPHP5 ובכך ליצור בעיות באתרים של הלקוחות ולהכריח אותם לשכתב את המערכות לפלטפורמה החדשה. אבל צריך למצוא לזה פתרון, איך שאני רואה את זה, המתכנתים צריכים לתכנת בPHP4 ולא להכריח את החברות להתעדכן לPHP5 עקב הבעיות שזה יצור. בנוסף לזה, המתכנתים, תבררו איפה הלקוחות מתאחסנים ותדעו בדיוק איך לפתח את המערכת עבורם.
![]() |
# 15 |
מ.תיכנות
|
אתה צודק חלקית, אבל מה לעשות, אם זה יהיה ככה, בחיים לא נתקדם, צריך להתחיל את השינוי, לאט לאט המערכות ישתנו, וגם אין כל כך הרבה שינויים, ב mktime עושים שימוש מינימלי, ואשמח אם תביא לי דף מידע שמציג את השגיאות עליהן אתה מדבר.
|
![]() |
![]() |
# 16 | |
מנהל ראשי
|
ציטוט:
האמת שאין לי דף מידע בנושא, הדברים שנכתבו הן פשוט מנסיון. הדבר הכי פשוט לעשות הוא שכאשר אתה משתמש בפונקציה שאתה לא בטוח שמתאימה, תבדוק בphp.net את התאימות שלה לאחור / קדימה. עריכה: מצאתי על זה דווקא קצת מידע: http://www.php.net/manual/en/migrati...compatible.php Last edited by דניאל; 04-04-07 at 11:55.. |
|
![]() |
![]() |
# 17 | |
מ.תיכנות
|
ציטוט:
על מה אתה מדבר? אני בטוח שאם תעביר את האתר שלך לPHP 5 לא יקרה כלום, כי אתה לא עושה שימוש בפונקציות כאלו ואחרות שיגרמו בעיות, mktime השונה בו בPHP 5 הוא שניתן ללכת רק יותר מ2038. |
|
![]() |
![]() |
# 18 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 19 |
משתמש - היכל התהילה
|
ממש לא נכון חלק מהדברים שאמרו כאן
מעבר מ PHP4 ל PHP5 על שרת שיתופי יפגע ברוב האנשים שלא יודעים להתעסק עם הקוד שלהם, הרבה שגיאות שPHP4 מתעלם מהם PHP5 לא. אצלנו למשל יש שרת ל PHP4 ושרת ל PHP5.... אף אחד לא יכול להכריח את הלקוחות שלו לשדרג את המערכות שלהן ולטפל בבאגים שיווצרו בהן בגלל מעבר כזה על שרת שיתופי |
![]() |
![]() |
# 20 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
אם לא היו לי לקוחות על השרת, יכול להיות שהייתי עושה את זה.
להחזיק עוד שרת רק לPHP5 זה בזבוז. הדרישה לא כל כך גבוהה לגירסא הזו, וזה להפסיד כסף. אם היתה דרישה יותר גבוהה לגרסא הזאת, הייתי מריץ עוד שרת במיוחד עם PHP5. הבעיה שאין צורך בינתים, וחבל להפסיד סתם כסף. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|