![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
עזרה בבנייה מערכת סקרים
אני צריך לדעת איך אתם מכינים מערכת סקרים כאילו איך אתם מוציאים את המידע בצורות שונות כמו גרפים מכל מיני אם סתם ב-% אין לי ממש מושג איך מישהוא מוכן לתת הסבר לפחות לצור אחת?
תודה מראש |
![]() |
![]() |
# 2 |
משתמש - היכל התהילה
|
תעשה טבלה שכל עמודה זה צבע שונה ובראש העמודה מופיע האחוזים.
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
למה להתאמץ?.
תפתח סקר באתר שלי עם גרפים מתקדמים וזהו.. ![]() בקשר לשאלה אתה עוד סכום של כל ההצבעות לתושבות בסקר... ואז מחלק במספר ההצבעות לכל תשובה ומכפיל ב 100 שיהיה אחוזים. דוגמה: 1. 5 הצבעות 2. 7 הצבעות סך הכל : 12 5/12*100=41% 7/12*100=%59 הבנתה?..
# 4 |
חבר מתקדם
|
כדי ליצור צורות דינמיות כאלה באמצעות PHP אתה צריך להשתמש בGD, אבל לא חייבים להשתמש רק בPHP אתה יכול לעשות גרפים גם עם JAVASCRIPT וACTIONSCRIPT של הפלאש.
![]() |
# 5 |
משתמש - היכל התהילה
|
למה? אפשר למלא את העמודה של הטבלה ב-background-color ולקבוע את ה-height שלה על פי האחוזים!
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר וותיק
|
תשמעו אני עכשיו תריך שהיא לא תהיה על אחוזים אלא כמו מערכת דירוגים כזאת שכאילו יש לי כוכבים וכל זה אז איך אני יודע אם נגיד יש לי 120 הצבעות וכל הצבעה זה מספר שונה איך אני יודע כמה כוכבים צריכים להיות?
|
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר מתקדם
|
אתה מחלק את סכום ההצבעות במספר המצביעים, דוגמא יש לך 5 מצביעים וכל אחד הצביע מה שהוא רוצה 1 3 4 5 4 אז אתה עושה:
קוד:
(1+3+4+5+4)/5
Last edited by Meir; 02-04-07 at 10:07.. |
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר וותיק
|
בקשר ללעגל את המספר את זה אני יודע ובקשר לכל השאר תודה רבה רבה לך אני ישתמש בזה תודה רבה
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|