|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1321 |
חבר מתקדם
|
לשנות את שם המשתמש בבקשה לmL
|
![]() |
# 1322 |
חבר וותיק
|
שינוי איימיל מsays@nana.co.il
לyogevsagron@gmail.com אני מבקש ממכם כי כשאני בא לשנות זה רושם לי, כתובת האימייל שלך אינה רשאית להרשם לפורום. רק כתובות של ספקיות אינטרנט ישראליות יכולות להרשם לפורום. תוכל ליצור קשר עם האדמין בנוגע לבעיה הזאת על ידי לחיצה כאן אז אין לי כתובת של ספק אינטרנט ואין לי ממש כוח לפתוח וזה,אני מעדיף את המייל של gmail הם הכי טובים. וגם אני רוצה להחליף איימיל בגלל שנענע הם די דפוקים,פעם שחכתי תסיסמא עשיתי שיחזור סיסמא חיכיתי יום וזה לא שיחזר,הם דפוקים. אז בבקשה,החילפו לי את המייל |
![]() |
# 1323 |
חבר מתקדם
|
Unable to move/copy file
למה שאני מנסה לעלות אווטר? זה האווטר: http://img87.imageshack.us/img87/129...2001jpgye1.jpg |
![]() |
# 1324 | ||
תודה על תרומתך.
|
אני לא חושב שאפשר, מותר רק 3 אותיות לשם משתמש
ציטוט:
היו על זה הרבה תלונות והחליטו שרק אימייל של ספקיות יתקבל כדי שלא יהיו מתמשים כפולים וכו'. ככה שאני לא חושב שההנהלה תיתן לך להשים אימייל של gmail ציטוט:
![]() |
# 1325 |
חבר מתקדם
|
שלום,
אני מעוניין לשנות שם ל: Yogev תודה וחג שמח וכשר. |
![]() |
# 1326 |
תודה על תרומתך.
|
LOL, נראה לי הפכתי למנהל של האשכול הזה ^^
המשתמש תפוס ד"א
# 1327 |
מנהל קהילה ומנהל כללי בדימוס
|
|
![]() |
# 1328 |
תודה על תרומתך.
|
אתה נכנס לרשימת חברים
יש שם אפשרות חיפוש, ובודק אם מוצא או לא ![]()
# 1329 |
חבר בקהילה
|
אני גם אשלח בה"פ לאחד הראשיים כי אני לא רואה כ"כ שמתייחסים פה...
יש משהו מאוד מעצבן בהוסטס, והוא האזהרה על פרסום בפורום הלא נכון. אז אנשים טועים לפעמים! בגלל זה אזהרה?! נו באמת... זה לא דיקטטורה ולא פוגרום פה! האזהרה הזאת פשוט... סלחו לי על המילה אבל היא פשוט מפגרת. אנשים לפעמים טועים... וואו פרסמתי משהו בהצעות ובקשות שונות במקום בחינמיים... בואו ניתן לי באן נהרוג אותי נתלה אותי... אפשר פשוט, בצורה יפה, ללחוץ הגדרות אשכול, העבר אשכול, ולהעביר לפורום המתאים. ואפשר להגיד גם "מתאים לפורום חינמיים". לא חייבים להתנפל עם אזהרה. לתשומת לבכם ![]() |
![]() |
# 1330 |
חבר מתקדם
|
mLi אפשר לשנות לזה בבקשה?
|
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|