![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
ביקורת על uni
כמו שרובכם יודעים, בזמן האחרון אני התעסקתי בקנית דומיינים בגודדי ומכירתם תמורת עמלות נמוכות.
פנה אליי בחור בשם אבי (המכונה גם kola) וביקש לקנות ממני דומיין לחברת איכסון avi-c.com. לי לא היו בעיות, ובגלל שהיה לי מצב רוח טוב באותו הזמן הסכמתי לרכוש לו את הדומיין לפני קבלת הכסף בהבטחה שהכסף נשלח ויגיע בתוך יומיים בדואר רשום. עברו יום יומיים שלושה שבוע חודש, הבנאדם במשך יותר מחודש עשה עליי כסף עם חברת איכסון שפתח וכל הזמן מרח אותי ב"כנראה הכסף לא הגיע" או "הדוור גנב את הכסף אני אשלח מחר". אחרי באמת המון מריחות וכמעט חודשיים שעברו, הפניתי את הדומיין לשרתי החניה של גודדי והשבתתי לו את הדומיין. פתאום הוא התחיל לענות לי במסנג'ר ![]() אה סליחה וחשוב לציין שגם לפני זה כבר הפניתי את הדומיין לשרתי החניה של גודדי ואחרי שהוא באמת הבטיח לי שישלח שוב את הכסף והכל הסכמתי והחזרתי לו את הדומיין. הסיפור מתחדש יום אחרי. הבנאדם מתחבר ומצרף אלי אדם אחר שטוען שהוא מעוניין לקנות ממני את הדומיין ושאל כמה אני דורש עליו ונתן לי את הטלפון שלו. התקשרתי אליו ואמרתי לו שכל מה שאני רוצה זה את המחיר עלות של הדומיין (40 שקלים) ולא שקל יותר. הוא אמר לי שהוא חייב לזוז ושהוא יחזור אלי. שמתישסוף סוף יסתדר הסיפור הארוך מידי הזה. יום אחרי זה פתאום מתקשר אלי אותו אדם ואומר לי שהוא רוצה את הדומיין והוא יפקיד לי את הכסף יום אחרי. אני הבנתי מה קורה וניתקתי את השיחה. מאז לא שמעתי יותר מאבי. את הנושא הזה אני לא התכוונתי לפתוח, אבל כמו שאתם רואים בחתימה שלי אני עד היום מנסה להחזיר לעצמי את ההפסדים על הדומיין הזה ע"י חנייה. ההחלטה על פתיחת הנושא היתה בעקבות החוצפה של האיש והתממות שלו באחד האשכולות פה לגבי זה שהוא בכלל מכיר אותי. לא רוצה בפתיחת האשכול הזה החזר כספי ולא שום טובות מהבנאדם, רק שתבינו שאיתו אסור להתעסק.
חבר מתקדם
|
תודה על העזרה
אבל הבעיה שלך חבל שהזמנת לו את הדומיין לפני קבלת הכסף תקפיא לו את הדומיין ועל תחזיר עד שלא תקבל את הכסף ביד! יש לו טלפון תשיג את מספר הבית טפל את העניין עם ההורים שלו! |
![]() |
# 3 | |
אקס מנהל
|
ציטוט:
בוא נגיד שאת ההודעה הזאת קיבלת ממני במתנה, פעם הבאה הודעות כאלה יימחקו. |
|
![]() |
# 4 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
והבנתי. ![]() תודה דימה ![]() |
|
![]() |
# 5 |
חבר על
|
חבל מאוד לשמוע.
|
![]() |
# 6 |
חבר וותיק
|
שגיא על זה אתה מדבר,
פעם הבאה תחסוך לי זמן... http://www.hosts.co.il/forums/showthread.php?t=39446 אני בעצמי פתחתי כבר נושא בזמנו לילה טוב וחג פסח כשר ושמח והצעתי לך מעל ומעבר ואתה לא היית מוכן לקבל |
![]() |
# 7 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
אל תנסה להתחמק אחי ![]() ![]() אתה תקרא תקרא וכולם פה יקראו ואתה תתמודד עם ההשפלה ועם הידיעה שכולם יודעים שאתה חתיכת רמאי. וכל מי שקרא מוזמן להגיב להוסיף את דעתו. חג שמח אבי.
שגיא. Last edited by sagi.av; 02-04-07 at 00:45.. |
|
![]() |
# 8 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
קודם כל שקר וכזב! אתה שינית את הנתיב של הדומיין לגודדי מספר ימים לאחר שהכסף לא הגיע, אמרתי לך שישנה בעיה, ואני אכן שלחתי את הכסף,כמו כן אני לקחתי ממך שוב את הפרטים ונסיתי להגיע איתך להסדר (הכל מתועד באשכול שצירפתי בתגובה לעיל). בנוסף לזאת,אני נסעתי לת"א ע"מ להפקיד לך את הכסף אך לא היית זמין בנייד ולא הייתה לי אפשרות להפקיד לך את הסכום הסימלי הנקוב, ורוב הפעמים אימך ענתה לי לפלאפון, לפני רכישת השם מתחם אתה לא יידעת אותי שיש ברשותך חשבון בבנק אוצר החייל בלבד ודבר זה יצר לי את כל התסבוכים, אני נסעתי נסיעות של למעלה מחצי שעה רק כדי להפקיד לך את הכסף והתראתי מראש על-כך שאני נוסע להפקיד לך את הכסף ובכ"ז לא היית זמין כאשר הגעת לדלפק בבנק, מלבד העוגמת נפש שנוצרה לי בבנק, אתה עוד מעיז להכפיש את שמי ולהגיד שאני לא יצרתי עימך קשר ולא עידכנתי אותך בכל הקשור לתשלום, אני אנסה להשיג תיעוד של כל השיחות שהיו לנו בתוכנות המסרים וכן אולי אוכל לשחזר חלק מהשיחות הטלפוניות שהקלטתי, ד.א הבנאדם שהתקשר אלייך שהיה מעוניין לקנות את השם מתחם לא קשור אליי בשום דרך שהיא, אני רק הפניתי אותו אלייך במידה לעזור לך מפני שאתה לא רצית לקבל את הצעותי השונות לאחר הבעיה שנוצרה עם שליחת הכסף שמשום מה לא הגיע ליעדו. המשך חג פסח כשר ושמח, |
|
![]() |
# 9 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
תודה ![]()
# 10 |
חבר וותיק
|
אין לי בעיה לתת לך שרת אחסון שתעלה עליו את הקבצים הדרושים לתיעוד...
אבל תעלה את הכל ולא חלקים מהשיחה! וסתם שתדע אם אתה מחפש להכפיש את שמי או להוציא אותי רמאי, אין עוול בכפך שתוכל להכפיש את שמי, בהצלחה! |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|