|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
Permanently Banned
|
GoldSystem // עיצוב ראשון שלי - [כנסו ותגיבו]
שלום חבר'ה,
ברצוני להציג לכם כאן עיצוב ראשון שהיום בבוקר התחלתי לעבוד .. אני רוצה לשמוע את דעתכם, אם תאהבו אותו להכל, אני אחתוך, אקודד אותו ואעלה כדי שזה יהיה עיצוב החברה שלי (goldsystem) זה העיצוב - ![]() תמונות בונות בבקשה, שבוע טוב ![]() הנה החבילות לאחר ההגדלה - ![]() Last edited by Gold-System; 01-04-07 at 00:48.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
לא אהבתי...הרווחים פשוט עצומים...החבילות קטנטנות והן ממש מזכירות לי איזה משהו שראיתי כבר באיזה אתר...והשימוש במשהו הזה עולה כסף.
|
![]() |
![]() |
# 3 |
Permanently Banned
|
א). את החבילות - ניתן להגדיל, אין שום בעיה .
ב). הרווחים בין מה למה? אשמח אם תגיד לי בבקשה שאתקן . ג). השימוש במה עולה כסף? לא הבנתי XD |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר וותיק
|
לדעתי אתה בכיוון הנכון..בהצלחה
![]() |
![]() |
![]() |
# 5 |
Permanently Banned
|
תודה טל
![]() עוד תגובות חבר'ה .. |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר בקהילה
|
תשלב תמונות,
צבעים..? תשפר קצת את הלוגו.. והחבילות - תגדיל אותם, התחברות לקוחות..? חסר הרבה מאוד בעיצוב הזה.. בכל זאת עיצוב ראשון זה בסדר, ככול שתעבוד על עיצוב אתה תראה זה הולך לך חלק..ותשתפר.. חג שמח, בהצלחה בהמשך ![]() |
![]() |
![]() |
# 7 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
התחברות לקוחות אין מכיוון שהעיצוב הזה אמור לספק לחברה לפיתוח אתרים, לא הוסטינג, אם זה היה הוסטינג, הייתי מכין התחברות לקוחות . ואיזה תמונות אפשר בדיוק לשלב ? |
|
![]() |
![]() |
# 9 |
Permanently Banned
|
|
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר וותיק
|
נחמד מאוד, כמו שטל אמר אתה בכיוון הנכון,
החצים בתפריט לא משהו, החבילות [שים לב שהרקע שונה...] אין סמל, אנא הוסף משהו שייצג את החברה.. ושפר את הלוגו. כעיקרון יש עוד על מה לעבוד. בהצלחה ![]() |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|