![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
[PHP]אבטחת מערכות
אני בונה בזמן האחרון הרבה מערכת ב-PHP מערכת משתמשים מערכת ניהול וכ"ו עכישו הבעיה שזה מערכות ציבוריות ואני צריך הגנה עלייהם אז אם מישהוא יכול שיכתוב לי איזה סוגי פריצות יש ומה ההגנה מפנייהם אבקש בבקשה לשמור על הדברים האלו:
1.אל תכתבו משהוא שכבר אמרו 2.לא לכתוב תגובות לא קשורות לנושא 3.אם אתם לא יודעים את ההגנה מפני זה אל תכתבו את סוג הפירצה |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
כתיבת תגי HTML -
PHP קוד:
|
![]() |
![]() |
# 3 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
הזרקות SQL:
PHP קוד:
PHP קוד:
PHP קוד:
תלוי בשימוש שלך. רוב האבטחה היא הבדיקות. אתה כל הזמן צריך לחשוב שהמשתמש הוא משהו שהוא שרוצה לפרוץ לך. אם תחשוב ככה ותחשוב באיזה דרכים הוא יכול לנסות לפרוץ ככה תוכל גם לנסות לאבטח. המלצה שלי...נגיד אתה האתר בתיקיה PUBLIC_HTML תכניס את הקבצים החשובים ביותר...קבצים המכילים סיסמאות גישה למסד / לFTP וזה במקומות שבהם למשתמש אין גישה...בכלל. |
![]() |
![]() |
# 4 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
1.שמתי לב שהפונקצייה mysqk_real_escape_string() היא אותו הדבר כמאט כמו htmlspecailchars() מה ההבדל בינייהם?זה משנה שהיא שמה 4 קווים לאומר htmlspec שהיא שמה רק 2? 2.תודה על כל המידע 3.תוכל לתת לי את הביטויים הרגולריים ובבדיקות נוספות?אני צריך לדעת את כל הדברים כמה שיותר יותר טוב 4.בקשר לFTP לא ממש הבנתי את הראיון שלך אתה מתכוון שאני ישמור את הסיסמה למסד בקובץ PHP שנמצא ב-FTP?נו זה מה שאני עושה כאילו עשיתי קובץ כזה קראתי לו config.phph ובכל דף אני עושה אינקלוד אלייוו זה בסדר?או שצריך כאילו להעביר אותו תיקייה כאילו לתיקייה מחוץ ל-public_html? |
|
![]() |
![]() |
# 5 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
ו-htmlspecailchars עושה משהו אחר... הראשונה מסננת תווים כמו מרחאות, גרש וכו'. והשניה מסננת < ו-> בקשר לביטויים הרגולריים: http://php.eitan.ac.il/main.php?id=00171 4) כן למעשה זה הרעיון אבל לא בהכרח הקובץ הזה....כל קובץ שאתה מחשיב אותו שאם משהו יצליח להגיע אליו כל האתר הלך קאפוט. |
|
![]() |
![]() |
# 6 |
משתמש - היכל התהילה
|
htmlspecialchars() מסנן תגי HTML, אבל הוא לא מוחק אותם. עדיף להשתמש ב-strip_tags כדי להשאיר קוד נקי.
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|