![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
![]() שלום,
רציתי להמליץ לכל אחד שמחפש איכסון איכותי על החברה http://www.skiza.net. בראשית אני אספר לכם על השירות האדיב. הבעלים ארתור, ממש אדיב וזמין ברמה גבוהה. כל בעיה, מענה או שאלה שהייתה טופלה בהקדם האפשרי, אפילו אם היא הייתה "קרצייתית". בשנית אני אספר לכם על איכות האיכסון הגבוהה. כל קובץ שהעלתי לשרת כאשר הורדתי אותו, הורדתי אותו במקסימום מהירות שהאינטרנט שלי יכול (יש לי 1.5M - 200KB). בשלישית אני אספר לכם על המחירים האטרקטיבים. המחירים בחברה כפי שתוכלו לראות הם התחתית של התחתית. נכון שאומרים "תמיד מה שמחירו נמוך תמיד יוצא יקר יותר", אך באינטרנט החוקים משתנים, ובמיוחד במקרה הזה, אין פה טריקים, איכות טוב. אני אישית כבר לא מתאכסן בחברה זו, מפני שחבר שלי הציע לי להאכסן איתו בריסיילר (כמובן, חבילה יותר גדולה, מחיר יותר נמוך), אך יתכן שאני עוד אחזור להתאכסן אצלם. שלא תחשבו שעזבתי לרעה, פשוט הייתי צריך ריסיילר (ו-Skiza לא מספקים ריסיילרים). אני כבר הבאתי באופן אישי חבר שלי שחיפש איכסון, והוא מרוצה בדיוק כמוני ואף יותר. אז למה אתם מחכים? הצטרפו עכשיו ל-Skiza.net, גם שירות, גם איכות וגם מחיר! *הערה: אור, אל תדאג לא שכחתי ממך. בתום החודש תקבל המלצה בהתאם. Last edited by movieslearn.com; 20-03-07 at 21:59.. סיבה: שגיאת כתיב |
![]() |
# 2 |
חבר מתקדם
|
טוב לדעת..
|
![]() |
# 3 |
חבר מתקדם
|
טוב לשמוע,
המשך כך. |