![]() |
# 14 | ||
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
נראה לך שזה באמת צודק? נו באמת שי.. אני לא מעיר לנושאים כאלה כי אני לא רואה כאלה, לא מסתכל כמעט בנושאים של מנהלי חברות איחסון. ואגב, אם אני לא טועה, יש איזה סעיפון קטן שמדבר על ה"בברכה" הזאת של מנהלי העסקים פה. שי יש דברים שאתה לא יודע, ואתה לא רואה דברים מחוץ לקהילה הזאת. אני לא רומז פה כלום, ולא מנסה לשנות פה כלום. אני גם ממש לא אוהב לבקר בצורה כזאת, אבל כשצריך אני יודע טוב מאוד לעשות את זה. ואם אתה מדבר על זה שדבר כאלה הורסים את הקהילה, תסתכל אחורה ותראה עוד מליון דברים אחרים שיש עוד לפני זה. דבר נוסף הוא מה שבן אמר, מנקודת מבט של אנשים שקרובים לנושא, רואים בצורה ברורה מאוד את האינטרסים האישיים. ציטוט:
![]() בקיצור, תתחילו לקחת את עצמכם בידיים.. אתם רוצים שתיהיה פה קהילה איכותית, ואתם הורסים אותה במו ידיכם. עידן, אתה מנהל פה.. ואין לי שום דבר אישי נגדך, תן דוגמא למשתמשים ותפתח פה דיון איכותי. למה אתה חייב בכל מקום לדחוף את הלינק הזה שלך? הלינק הבודד הזה לא עוזר לך בקידום אתרים, אלא בדרך לקהילה מגעילה. שיהיה לכם לילה טוב ![]() נ.ב: כן, הודעת קצת קשה ומוקצנת.. אבל זאת האמת. בעיקר אתה שי, אתה ממש חייב להפנים את זה. במקום לנסות ולחפש איך אני טועה בביקורת הזאת, תנסה להגיד "וואלה, יש בזה משהו.. נעבוד על זה".
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|