הרשם שאלות ותשובות רשימת חברים לוח שנה הודעות מהיום

חזור   הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל > עיצוב גראפי, תכנות על כל שפותיו וקידום ושיווק אתרים > קידום ושיווק אתרים

|!|

כלים לאשכול תצורת הצגה
Prev הודעה קודמת   הודעה הבאה Next
ישן 20-03-07, 21:46   # 14
TalGarty
משתמש - היכל התהילה

מיני פרופיל
שלח הודעה באמצעות ICO אל TalGarty שלח הודעה באמצעות MSN אל TalGarty

TalGarty לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי meshuga צפה בהודעה
אבל כשמנהל חברת אחסון כותב אשכול בדיבורים ואז כותב בסוף האשכול.

"בברכה, asd מנהל חברת asd-serv, אחסון אתרים."
זה בסדר?
אז כמו שאתה לא מעיר למנהל חברת אחסון שעושה את זה בדיבורים שזה המקום הכי לא קשור לעשות את זה, אין טעם להתווכח עם עידן שהוא מנסה לקדם את האתר שלו (בצורה סמויה או אחרת) בפורום קידום אתרים.
וזה לא שאני אומר שכל אחד פה יפתח אשכול של האתר שלו וישים את הלינק שלו, אבל אם יש לך משהו שקשור לזה, וזה בגדר דוגמא...למה לא בעצם?

וטל, דיברת על אופי הקהילה? כן, אז חלק מאופי הקהילה זה תגובות קטנוניות, התלוננויות על כל דבר קטן, וויכוחים בכל אשכול שני.
אתה צודק, טעות שלי.

נראה לך שזה באמת צודק?
נו באמת שי.. אני לא מעיר לנושאים כאלה כי אני לא רואה כאלה, לא מסתכל כמעט בנושאים של מנהלי חברות איחסון.
ואגב, אם אני לא טועה, יש איזה סעיפון קטן שמדבר על ה"בברכה" הזאת של מנהלי העסקים פה.

שי יש דברים שאתה לא יודע, ואתה לא רואה דברים מחוץ לקהילה הזאת. אני לא רומז פה כלום, ולא מנסה לשנות פה כלום.
אני גם ממש לא אוהב לבקר בצורה כזאת, אבל כשצריך אני יודע טוב מאוד לעשות את זה.
ואם אתה מדבר על זה שדבר כאלה הורסים את הקהילה, תסתכל אחורה ותראה עוד מליון דברים אחרים שיש עוד לפני זה.

דבר נוסף הוא מה שבן אמר, מנקודת מבט של אנשים שקרובים לנושא, רואים בצורה ברורה מאוד את האינטרסים האישיים.

ציטוט:
נכתב במקור על ידי Alon.R צפה בהודעה
מסכים עם דניאל (טלכרט) ב100%,
הנושא של האשכול ענייני, ואם הוא ציין בדרך אגב את המיקום שלו בתוצאות וקישור לאתר, אז מה?
זה לא מזיק לקהילה, אולי לתדמית שלו ולא מעבר לזה וגם בזה אני מטיל ספק.

יש בתגובות שלכם פרנויה, כאילו כל האשכולות והדיונים שפותחים כאן זה אך ורק למען קידום אתרם של הכותבים ומשתמע מכך שצריך להפסיק לפתוח דיונים בפורום קידום אתרים אך ורק כדי שלא ינצלו את הפורום לקידום אתרם.
אחחח אלון, אותו תינוק של פעם.. לא משתנה לעולם

בקיצור, תתחילו לקחת את עצמכם בידיים.. אתם רוצים שתיהיה פה קהילה איכותית, ואתם הורסים אותה במו ידיכם.
עידן, אתה מנהל פה.. ואין לי שום דבר אישי נגדך, תן דוגמא למשתמשים ותפתח פה דיון איכותי.
למה אתה חייב בכל מקום לדחוף את הלינק הזה שלך? הלינק הבודד הזה לא עוזר לך בקידום אתרים, אלא בדרך לקהילה מגעילה.

שיהיה לכם לילה טוב

נ.ב: כן, הודעת קצת קשה ומוקצנת.. אבל זאת האמת.
בעיקר אתה שי, אתה ממש חייב להפנים את זה.
במקום לנסות ולחפש איך אני טועה בביקורת הזאת, תנסה להגיד "וואלה, יש בזה משהו.. נעבוד על זה".
  Reply With Quote

חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים)

חוקי פירסום