![]() |
# 1 |
Permanently Banned
|
ביקורת רעה על inetwave.co.il
שלום לכולם
לפני כמה חודשים הצעתי את העיצוב שאני קניתי מהמעצב שקוראים לו dragon-man את העיצוב לא השתמשתי בו והצעתי אותו בכל מיני מקומות (הוסטס, רוט ושרתים) אחרי חודש פנה אליי אדם בשם דניאל מinetwave והוא אמר שהוא מעוניין בעיצוב סיכמנו על מחיר מסוים 170 שקל והוא אמר שישלם המתכנת התחיל לתכנת לו את האתר ודניאל לא שילם לי בכלל הראיתי לדניאל את האתר אחרי שהעליתי לשרת שיש לי. ומצא חן בעיניו ואז הוא התנתק מאיסיקיו אחרי שעה וחצי בדיוק המתכנת אומר לי, העיצוב באמת פצצה ושאל אותי עד כמה הוא שילם עניתי הוא עדיין לא שילם ואז הוא שולח לינק לחברה שלו www.inetwave.co.il ואומר לי הנה האתר וגם הוא שינה את הזכויות של המתכנת להזכיר לכם הוא העתיק את האתר ולא שילם בכלל אתמול הוא נכנס שוב לאיסיקיו וסיכמנו על שני דומינים ביקשתי ממנו שני דומינים חדשים והוא שלח לי שני דומינים http://radio-o.net halom-m.net לשניהם נשאר כמה חודשים ואז שחיפשתי אותו כדי שיחדש אותם הוא התנתק והיום התחבר ואומר לי שהוא מכר את העיצוב 500 שקל והוא לא חייב כלום והוא היה צריך לחדש לי את הדומינים פשוט מעשה של גנבים ואנשים תת-רמה עריכה : זה מהשיחה שלי איתו איחסון אתרים (PM 04:10) : זה יותר מצחיק חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחח Tomer | a-serv.net (PM 04:11) : תמשיך לצחוק איחסון אתרים (PM 04:12) : אתה יודע בן כמה אני שאתה מדבר רק תבוא אני ממש לא בגל שלך אני בן 30 רק תבוא אני יזין אותך בתחת חזק חזק מגלל ואני לא צוחק שמוק ויום טוב ילד Tomer | a-serv.net (PM 04:12) : באמת? Tomer | a-serv.net (PM 04:12) : נראה לך שאני מפחד מגנבים? אין לי ביצים אתה Last edited by warrior; 16-03-07 at 16:14.. |
![]() |
# 2 |
חבר בקהילה
|
איזה מניאק..
|
|