|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
אם אמרנו שאנחנו עסק רשום - אנחנו עסק רשום. אנחנו עובדים דרך עסק שרשום כמה כמה שנים בשוק, ולא פתחנו עסק רק לשירותי האירוח אתרים. בקשר לתגובת ההשמצה הארוכה של ahoy, אני אגיב אחר-כך. כל תגובה כזאת מעלה את העצבים ולכן מספיק לטפל תגובה תגובה. קשה לעמוד בכמה תגובות "טובות" שלכם. בכל מקרה, היו המון תגובות יפות מאוד ותגובות שתרמו לנו המון - תודה רבה לכל המגיבים. אבל עם זאת, חייבים להיות כל האנשים שמנסים להשמיץ ולהפיל את העסק - הרי הם מתחרים בשוק. אני מאחל לכל המתחרים הטובים האלו בהצלחה בהמשך העסק. אני לא מאמין בדרך ההשמצה. אם אתם רואים עסק שמתחרה איתכם - נסו להיות טובים ממנו ולא להשמיץ אותו ! יום טוב לכולם ותודה על התגובות (רובן) |
|
![]() |
# 2 | |
מנהל ראשי
|
ציטוט:
"בהצלחה גבר" היא לא ביקורת, כל מי שבאמת רשם ביקורת (כלומר, הערות והארות לגבי בעיקר האתר) קיבל ממך תגובה "צוננת" שהוא מנסה להרוס, שהוא מתחרה וידה ידה ידה. לא..לא רשמתי לך את התגובות שרשמתי בגלל "שאני מתחרה", אני לא גולש כאן בפורום בשביל להשיג לקוחות, אלה בעיקר בשביל לתת ולקבל מידע בנושאים שונים שקשורים להוסטינג. תאמין או לא..אין לי שום מטרה לפגוע בך ובאמת לא מזיז לי שפתחת חברה, להפך - בהצלחה. אבל כן..הבחור מעלי צודק בהחלט, אומנם זה לא הטעיית לקוחות..אבל לא, ללקוחות בארץ זה לא אידאלי שרת בחו"ל, אפשרי כן- אידאלי לא. אז במקום להתגונן ולקפוץ כל פעם שמישהו לא רשם לך "בהצלחה", נסה להקשיב ולקבל את ה"ביקורת הנוקבת" שהטחנו בך, לך תדע..אולי תלמד משהו חדש. |
|
![]() |
# 3 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
זה שאתה רשום במעמ לא אומר שאתה חברה, ואם אתה כן חברה, אפשר לקבל את המספר חברה? http://147.237.72.24/WebOJSite/CompaniesList.aspx אני לא רואה כאן ישראקל בהקשר של אירוח אתרים.. ואני מתאר לעצמי שאתם לא חברת בנייה לקליפורניה.. תקרא מה אנשים כותבים לך אם אתה מבקש ביקורת, במקום להגיד שטויות כמו זה שאנחנו מתחרים שלך ומשמיצים אותך, כי זה פשוט שטויות.. אם אמרת שאתה עסק רשום, ובאתר שלך אתה כותב שאתה חברה - זו הטעיה מכוונת של הלקוח אז אתה עוד מעז לשאול אותי על איזה מידע אני מתבסס שאני כותב את זה? ד"א, אם אתם עובדים דרך עסק שפועל כבר כמה שנים, אז אתם לא עסק חדש.. אתם מחלקה בתוך עסק.. אבל שיהיה אני לא אכנס איתך לקטנות.. תלמד לקבל ביקורת |
|
![]() |
# 4 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
כתבתי שאנחנו עובדים דרך חברה רשומה והיא לא בשם ישראקל. ישראקל הוא שם ייצוגי בלבד. אני לא חושב שאני צריך לציין לך בפומבי בפורום את שם החברה שדרכה אני עובד או פרטים כלשהם עליה. אם קיבלתי אישור של עסק רשום תסמוך על HOSTS שהם חקרו וקיבלו את כל ההוכחות הדרושות לכך שאנחנו עובדים דרך עסק חוקי ורשום ושיש לנו אישור לכך. BestPoint, אני מסכים איתך ב-100%. תגובה כמו שלכם עוזרת פי אלף מאשר "בהצלחה" שלא תורמת לשום דבר או תגובה כמו "עיצוב יפה". אבל כמו שאמרתי, יש צורה להגיד את הדברים בשביל שיהיה אפשר להתייחס אליהם. בכל מקרה, תודה רבה על כל התגובות של כולם, נשתדל להפיק מהן את המקסימום. |
|
![]() |
# 5 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
אם קיבלת אישור להיות עסק, זה לא אומר שאתה חברה, זה אומר שאתה עסק - התשובה בגוף השאלה שלך.. אתה כנראה לא קורא מה אני אומר, אף אחד לא אמר שאתה לא עסק או חברה, רק אמרתי שתבדוק מה אתה ותציג את זה ככה, לא יכול להיות שבחלק מהמקומות אתה עסק ובחלק אתה חברה.. כמו שכבר אמרתי למעלה, זה לא אפשרי דיי לחשוב שכל מה שאומרים כאן זה כדי להכנס בכם אין לי שום אינטרס להכנס בך, תאמין לי שאני לא צריך את הלקוחות שלך או של כל בן אדם אחר כאן.. אני פה בשביל לתרום ולעזור, לא בשביל לבזבז את הזמן שלי על מישהו שלא מוכן לקרוא מה אני כותב ומגיב לי כמה פעמים אותה תשובה, שבכלל לא מבוססת על מה שכתבתי בהודעה שלי.. אז בסדר, אתה לא רוצה לקבל ביקורת, אל תכתוב שאתה מחפש ביקורות ולא תקבל. תציין בהודעה "אני מעוניין בביקורות רק אם יכתבו לי בהצלחה" ולא אני ולא דניאל נתערב.. שיהיה לך יום טוב, אני סיימתי לנסות להתווכח ולעזור למישהו שלא מוכן להקשיב בכלל |
|
![]() |
# 6 | |
חבר מתקדם
|
תודה וסליחה.
ציטוט:
אנחנו עובדים דרך חברה שרשומה ברשם החברות. מצטער על אי ההבנות עד עכשיו. מה שכתוב באתר נכון. תודה לכולם ומצטער על כל הבלאגן שנוצר עד עכשיו. אני מצטער על התגובות הלא כל כך יפות שלי, ומבקש סליחה על השגיאות בהן. אני חוזר בי ואשמח לשמוע תגובות וביקורות בכל הצורות, רק השתדלו לכתוב אותן בצורה יפה וללא ביטויים שלא נעים לקרוא. נמשיך לשפר, לתחזק ולשנות את אתר החברה כל הזמן. אני לא רואה שאם האתר הייצוגי שלנו לא מלא אנחנו מספקים מוצר לא תקין. הרי המוצר הוא אירוח ובניית אתרים, ולא האתר הייצוגי שלנו. בנוסף, אני חושב שאנחנו משקיעים מעל ומעבר באתר שלנו, וחושב שזה נכון ונמשיך להשקיע כך. שוב, המון תודה לכל המגיבים ואני מצטער מאוד אם הוצאתי לכם את החשק לתרום ולהגיב לאנשים נוספים. אגב, את מערכת שירות הלקוחות נציג מחר באופן מפורט, אנחנו לא מספיקים ליצור עמוד הסבר עוד היום. בכל מקרה, ניתן להתחבר אליה עם הדוא"ל demo והסיסמא demo ולראות אותה לבד. הסברים עליה יכתבו מחר. (טופס התחברות מופיע בעמוד הראשי של האתר שלנו) Last edited by IsraKal.co.il; 17-03-07 at 21:00.. סיבה: שינוי ניסוח |
|
![]() |
# 7 | |
חבר על
|
ציטוט:
|
|
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|