הרשם שאלות ותשובות רשימת חברים לוח שנה הודעות מהיום

חזור   הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל > Hosting ושירותים נלווים > עסקים מורשים - הודעות ושירות

|!|

סגור את ההודעה

כלים לאשכול תצורת הצגה
ישן 14-03-07, 17:37   # 1
IsraKal.co.il
חבר מתקדם

מיני פרופיל

IsraKal.co.il לא מחובר  

תודה לכולם !
נשמח לתגובות וביקורות בונות נוספות.

ישן 14-03-07, 17:39   # 2
Gak | WebPower.co.il
חבר וותיק

מיני פרופיל

Gak | WebPower.co.il לא מחובר  

יפה מאד,
אתר מקצועי ויפה.

אני לא הכי מתחבר לגופן Tahoma אבל יש עיצובים שרק הוא מתאים להם.

ישן 14-03-07, 20:20   # 3
RS324
תודה על תרומתך.

מיני פרופיל

RS324 לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי Israkal.net צפה בהודעה
תודה לכולם !
נשמח לתגובות וביקורות בונות נוספות.
קידוד מזעזע, העיצוב חמוד אך מעט ילדותי

ישן 14-03-07, 20:38   # 4
IsraKal.co.il
חבר מתקדם

מיני פרופיל

IsraKal.co.il לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי RS324 צפה בהודעה
סליחה? קידוד מזעזע?
תוכל לפרט בבקשה?

באיזה דפדפן אתה גולש? האתר נדבק במספר דפדפנים והוצג ללא תקלה אחת. בנוסף, קודד ידנית ללא אף תוכנה. אני לא רואה שום בעיה בקידוד מלבד שלצד החבילות היו מיועדים להיות כפתורים בעיצוב, אבל שכחנו אותם. זה ה"באג" היחידי שנמצא בקידוד, להגיד מזעזע? אני לא בטוח.

עריכה: אגב, בעיה ידועה שאין לי מושג מה מקורה שמופיעה לא מעט אצלי בהמון אתרים (כולל וואלה! ואתרים נוספים) היא שלפתע נטען העמוד ללא מסמך ה-CSS, ואחרי כניסה מחדש לעמוד (רענון) הכל נטען כמו שצריך. בדוק שזה לא קרה לך.

Last edited by IsraKal.co.il; 14-03-07 at 20:40..

ישן 15-03-07, 23:15   # 5
ahoy
חבר בקהילה

מיני פרופיל
שלח הודעה באמצעות MSN אל ahoy

ahoy לא מחובר  

אכן מזעזע ... אבל גם צודק הבחור!

ציטוט:
נכתב במקור על ידי RS324 צפה בהודעה
אכן, העיצוב ילדותי ולטעמי מזעזע ... כאילו יש בלאגן בלתי-נפסק בכל האתר (מישהו כבר העיר לגבי עודף הצבעים והפונט הלא מתאים?) ... יש גם בעיות לשוניות קשות (לדוגמא: זמינות שרת 99.9% חודשי,פרק הזמן שאנו מתחייבים אליו לזמינות השרת.
דאון מקסימלי עד 43.2 דקות בממוצע.
) ועימוד (מה זו טבלת המחירים הזו?)

בכלל, העברית ברוב אתרי האחסון פשוט מזעזעת - שכחתם שאתם נותנים שירות?!

את מערכת התמיכה המהממת לא ניתן לבדוק, אבל מהצצה בעמוד 'לפני קניה', הבנתי את הרמז ... והוא לא היה חיובי בכלל ....

ציטוט:
אגב, בעיה ידועה שאין לי מושג מה מקורה שמופיעה לא מעט אצלי בהמון אתרים (כולל וואלה! ואתרים נוספים) היא שלפתע נטען העמוד ללא מסמך ה-CSS, ואחרי כניסה מחדש לעמוד (רענון) הכל נטען כמו שצריך. בדוק שזה לא קרה לך.
אני חושב שהכוונה שלו הייתה, שבונים את האתר כל שכאשר יש תקלה בטעינת ה-CSS אז אפשר לקרוא את האתר גם בלי העיצוב שלו ... אתר CSS מקצועי נבחן בכך.

מצד שני -

ציטוט:
נכתב במקור על ידי d1a1n0 צפה בהודעה
השרתים שלכם יושבים בחו"ל, אך אתם פונים לקהל הישראלי לפי האתר שכתוב בשפה העברית. אז מה הקטע כאן?בהצלחה נראה טוב!
השרתים בארץ אכן, ברובם, לא מתקרבים למה שניתן לקבל בחו"ל והתבוננות של עלות\תועלת השירות בחו"ל עדיף הרבה יותר. בארץ משתלם רק אם יש לך שירות מיוחד ו\או צורך להיות קרוב פיזית לשרת.
גם אני עובד עם שרתים בחו"ל ונהנה מכול רגע ולפחות אצלי, כל האגדות על חוסר-זמינות\אמינות\שירות הן עורבא-פרח ....

נ.ב.

ישראקל ... אם רוצה קצת עזרה בסידור את האתר ואת מערכת התמיה ... אשמח.

נ.ב. 2

שיהיה בהצלחה!

ישן 17-03-07, 16:02   # 6
IsraKal.co.il
חבר מתקדם

מיני פרופיל

IsraKal.co.il לא מחובר  

Smile

ציטוט:
נכתב במקור על ידי ahoy צפה בהודעה
אכן, העיצוב ילדותי ולטעמי מזעזע ... כאילו יש בלאגן בלתי-נפסק בכל האתר (מישהו כבר העיר לגבי עודף הצבעים והפונט הלא מתאים?) ... יש גם בעיות לשוניות קשות (לדוגמא: זמינות שרת 99.9% חודשי,פרק הזמן שאנו מתחייבים אליו לזמינות השרת.
דאון מקסימלי עד 43.2 דקות בממוצע.
) ועימוד (מה זו טבלת המחירים הזו?)

בכלל, העברית ברוב אתרי האחסון פשוט מזעזעת - שכחתם שאתם נותנים שירות?!

את מערכת התמיכה המהממת לא ניתן לבדוק, אבל מהצצה בעמוד 'לפני קניה', הבנתי את הרמז ... והוא לא היה חיובי בכלל ....

אני חושב שהכוונה שלו הייתה, שבונים את האתר כל שכאשר יש תקלה בטעינת ה-CSS אז אפשר לקרוא את האתר גם בלי העיצוב שלו ... אתר CSS מקצועי נבחן בכך.

מצד שני -

השרתים בארץ אכן, ברובם, לא מתקרבים למה שניתן לקבל בחו"ל והתבוננות של עלות\תועלת השירות בחו"ל עדיף הרבה יותר. בארץ משתלם רק אם יש לך שירות מיוחד ו\או צורך להיות קרוב פיזית לשרת.
גם אני עובד עם שרתים בחו"ל ונהנה מכול רגע ולפחות אצלי, כל האגדות על חוסר-זמינות\אמינות\שירות הן עורבא-פרח ....

נ.ב.

ישראקל ... אם רוצה קצת עזרה בסידור את האתר ואת מערכת התמיה ... אשמח.

נ.ב. 2

שיהיה בהצלחה!
שגיאות בעברית - נעבור ונתקן, תוכן האתר נכתב במלואו על ידינו - עשרות עמודי תוכן, מדריכים, הסברים ועוד, בתקופה של פחות מחודש.
קורה שיש פה ושם שגיאות בעברית אחרי כל כך הרבה תכנים. זה לא שאנחנו לא יודעים לרשום, ואני חושב שאתה יכול להבין זאת משאר התכנים באתר.
זה שמצאת משפט אחד לא הגיוני באתר - כל הכבוד לך ! באמת . תמשיך לצחוק.

העיצוב - על טעם וריח אין להתווכח. אבל לא צריך לרדת עליו כל כך הרבה. 90% מהאנשים שהגיבו באשכול זה אהבו את העיצוב, ולכן אני לא רואה לנכון להחליפו.

את מערכת התמיכה המהממת, שהיא באמת מהממת ולא "מהממת", נציג באופן מפורט באשכול נפרד היום או מחר.
היא כבר פעילה.
אם אתה מעוניין לראות אותה, אתה מוזמן להזמין מוצר בטופס ההזמנה. לא נאשר אותה, אבל לאחר ההזמנה תקבל לדוא"ל שצוין פרטים לכניסה למערכת שירות הלקוחות של האתר. אתה מוזמן לבדוק אותה ולראות שהיא באמת מהממת ולא "מהממת". אני לא מכיר הרבה חברות אירוח שהשקיעו מאמצים כל כך גדולים על-מנת להקל על הלקוח.

אני לא הצלחתי להבין את הרמז שלך מהעמוד "לפני קניה". שבו הושקע הרבה פחות מאמץ מאחרי קניה. אנחנו מאמינים שללקוחות שלנו מגיע יותר מאשר לאורחים באתר.

בקשר ל-CSS, זאת דרך תיכנות האתר שלנו ושל אתרים גדולים רבים. היום המון אתרים עובדים עם CSS - זאת הדרך לעצב את האתר בצורה נוחה וקלה לשינוי.
אפילו מערכת הפורומים הזאת (VBuillten) עובדת ברובה על עיצוב CSS.

בנושא השרתים בחו"ל - אני שמח שיש נושא אחד שאתה חושב כמונו.

בקשר לעזרה שהצעת לאחר שתקפת,
אני חושב שנסתדר לבד. תודה.

אני מודה לך בכל אופן על התגובה, למדנו ממנה שצריך להציג יותר נתונים באתר על מה שלא רואים בעינים - כי הרבה אנשים לא מאמינים למה שהם שומעים - וחבל.

יום נעים,

ישן 17-03-07, 20:08   # 7
ahoy
חבר בקהילה

מיני פרופיל
שלח הודעה באמצעות MSN אל ahoy

ahoy לא מחובר  

התייחסות, לא התגוננות ...

קודם כול - תקרא שוב את זה:

ציטוט:
נכתב במקור על ידי TelecarT צפה בהודעה
אתה פשוט מוכיח שאתה לא יודע לקבל ביקורת,
"בהצלחה גבר" היא לא ביקורת, כל מי שבאמת רשם ביקורת (כלומר, הערות והארות לגבי בעיקר האתר) קיבל ממך תגובה "צוננת" שהוא מנסה להרוס, שהוא מתחרה וידה ידה ידה.

לא..לא רשמתי לך את התגובות שרשמתי בגלל "שאני מתחרה", אני לא גולש כאן בפורום בשביל להשיג לקוחות, אלה בעיקר בשביל לתת ולקבל מידע בנושאים שונים שקשורים להוסטינג.
תאמין או לא..אין לי שום מטרה לפגוע בך ובאמת לא מזיז לי שפתחת חברה, להפך - בהצלחה.
אבל כן..הבחור מעלי צודק בהחלט, אומנם זה לא הטעיית לקוחות..אבל לא, ללקוחות בארץ זה לא אידאלי שרת בחו"ל, אפשרי כן- אידאלי לא.

אז במקום להתגונן ולקפוץ כל פעם שמישהו לא רשם לך "בהצלחה", נסה להקשיב ולקבל את ה"ביקורת הנוקבת" שהטחנו בך, לך תדע..אולי תלמד משהו חדש.
כל מילה בסלע ואפילו אין לי מושג מי-זה בכלל ... הרי אתה פנית לפורום הזה וכאן משתפים בידע ותומכים זה בזה (אם הבנתי נכון את רוח האתר ...). אז תקשיב, תלמד ותיישם מה שאחרים כבר למדו. זו לא בושה להעתיק ממי שכבר הצליח (ואני לא מתייחס לעצמי!).

לעצם העניין -

ציטוט:
שגיאות בעברית - נעבור ונתקן, תוכן האתר נכתב במלואו על ידינו - עשרות עמודי תוכן, מדריכים, הסברים ועוד, בתקופה של פחות מחודש.
קורה שיש פה ושם שגיאות בעברית אחרי כל כך הרבה תכנים. זה לא שאנחנו לא יודעים לרשום, ואני חושב שאתה יכול להבין זאת משאר התכנים באתר.
תראה, לי לא נראה (כצרכן) הגיוני שמנסים למכור לי מוצר פגום שלא עבר בקרת-איכות מושלמת!!! עבורי זה כמו ניסיון הונאה ... קח אותי, לדוגמא, אני עובד על תכני האתר שלי כבר חודשים בלי פרסום ובטח בלי בקשת חוות-דעת כאן ... כי אני עוד לא מוכן ולא בטוח 100% בכול מילה ובכול מה שיש לי שם ... שגיאות בעברית?! איך אין לך בושה להגיד שזה עוד לא בשל???

וד"א - אתה לא לבד כאן ... אפילו הזכרתי בפרסום שלי שאני מכוון כאן ל-90% מהאתרים בארץ! ... אז למה אתה מתגונן?

ציטוט:
זה שמצאת משפט אחד לא הגיוני באתר - כל הכבוד לך ! באמת . תמשיך לצחוק.
אתה רציני? עברתי כמעט על כלל האתר וראית כמה השקעתי בתגובה? מה רצית? פירוט QA מלא?

ציטוט:
העיצוב - על טעם וריח אין להתווכח. אבל לא צריך לרדת עליו כל כך הרבה. 90% מהאנשים שהגיבו באשכול זה אהבו את העיצוב, ולכן אני לא רואה לנכון להחליפו.
זה טעם וריח, נתתי את חוות הדעת האישית שלי.

ציטוט:
את מערכת התמיכה המהממת, שהיא באמת מהממת ולא "מהממת", נציג באופן מפורט באשכול נפרד היום או מחר.
היא כבר פעילה.
אם אתה מעוניין לראות אותה, אתה מוזמן להזמין מוצר בטופס ההזמנה. לא נאשר אותה, אבל לאחר ההזמנה תקבל לדוא"ל שצוין פרטים לכניסה למערכת שירות הלקוחות של האתר. אתה מוזמן לבדוק אותה ולראות שהיא באמת מהממת ולא "מהממת". אני לא מכיר הרבה חברות אירוח שהשקיעו מאמצים כל כך גדולים על-מנת להקל על הלקוח.
שוב, לטעמי האישית - מה שלא רואים אי אפשר להתרברב עליו. חוץ מזה, מערכת תמיכה נמדדת בכך שהיא מעניקה שירות לכל מי שמבקש ולא רק מי שהזמין (כבר שלחתי אותך למערכת שלי ...).

בנוסף, ואם לא נתתי מחמאה אני מתנצל כאן בפני כולם, אני מאוד מסכים שרמת התמיכה המקוונת בארץ נמוכה ויש הרבה מה לשפר ולכן עצם הכוונה שלך היא חשובה, מיוחדת ואני מקווה שתצביע לאחרים על הכיוון... זו אחת הסיבות שאני משקיע גם הרבה בממשק הזה אצלי.

ציטוט:
אני לא הצלחתי להבין את הרמז שלך מהעמוד "לפני קניה". שבו הושקע הרבה פחות מאמץ מאחרי קניה. אנחנו מאמינים שללקוחות שלנו מגיע יותר מאשר לאורחים באתר.
לדעתי זו טעות.

ציטוט:
בקשר ל-CSS, זאת דרך תיכנות האתר שלנו ושל אתרים גדולים רבים. היום המון אתרים עובדים עם CSS - זאת הדרך לעצב את האתר בצורה נוחה וקלה לשינוי.
אפילו מערכת הפורומים הזאת (VBuillten) עובדת ברובה על עיצוב CSS.
הסכמתי ותמכתי בך כאן ... לא הבנת?!

ציטוט:
בנושא השרתים בחו"ל - אני שמח שיש נושא אחד שאתה חושב כמונו.
יש!

ציטוט:
בקשר לעזרה שהצעת לאחר שתקפת,
אני חושב שנסתדר לבד. תודה.
תקפתי? ראה תגובות של TelecarT למעלה.

ציטוט:
אני מודה לך בכל אופן על התגובה, למדנו ממנה שצריך להציג יותר נתונים באתר על מה שלא רואים בעינים - כי הרבה אנשים לא מאמינים למה שהם שומעים - וחבל.

יום נעים,
כמו שכבר אמרתי, שיהיה בהצלחה!

סגור את ההודעה

חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים)

חוקי פירסום