|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 | |
אקס מנהל
|
ציטוט:
למשתמש הפרטי זאת בעיה כי המחירים בשבילו הם בשמיים, לא לכל אחד יש 600 ש"ח לשלם על תוכנה שתפעיל את המחשב. למה שלא יורידו את המחירים למשתמש הפרטי ויעלו לעסקים? הרי עסקים הם יכולים לממן סכום כזה של כסף לעומת האזרח הפשוט שלא תמיד יכול. |
|
![]() |
![]() |
# 2 | |
משתמש - היכל התהילה
עסק רשום [?] |
ציטוט:
ב. אתה תמיד מוזמן להריץ לינוקס בחינם. ג. ומצד שני אתה גם יכול לחסוך במפרט ואת ההפרש להשקיע במערכת הפעלה. או במילים אחרות - אף אחד לא אומר לך מה לעשות עם הכסף שלך. אם אין לך 20,000 ש"ח אולי כדאי שבמקום לנסוע להוואי תסתפק בנסיעה לאירופה, ואם אין לך 10,000 ש"ח אולי כדאי שתסע לטורקיה. אני, לדוגמה, לא רואה לנכון להוציא כסף על office. אז התקנתי במקום זה openOffice, והוא מספק לי את כל מה שאני צריך, ובחינם. |
|
![]() |
![]() |
# 3 | |
אקס מנהל
|
ציטוט:
על חומרה אני ממש לא הולך לחסוך כי ב-600 ש"ח אני יכול לקנות לוח אם טוב. |
|
![]() |
![]() |
# 4 | |
מנהל ראשי
|
ציטוט:
מע' דפוקה..זה נכון, אז זה עושה את זה נכון וחיובי לגנוב את זה? (אגב, הכשלון הגדול היה דווקא Windows ME) הבחור מעלי תאר את זה בצורה מעולה. |
|
![]() |
![]() |
# 5 | |
משתמש - היכל התהילה
עסק רשום [?] |
ציטוט:
וטוב נו, אלכס גנב ממני את מה שרציתי להגיד לגבי האחסון. |
|
![]() |
![]() |
# 6 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
הרי לא לכל אחד יש 36 שקל והרבה רוצים אכסון , אז אפשר נכון? אין לי כסף לקנות ממך ומהשותף שלך עיצוב , אוכל לגנוב? הרי לך לא אכפת , שאנשים עמלו לפיתוח המערכת, הרי אתה תהיה הראשון שתצעק ברגע שיתגלה באג במערכת ההפעלה. |
|
![]() |
![]() |
# 7 | |
אקס מנהל
|
ציטוט:
נכון, אני אהיה הראשון כי מערכת הפעלה שעולה 600 ש"ח (שוב אני מזכיר שזה מחיר של לוח אם טוב) צריכה להיות מאובטחת פיקס ולנצל את כל ביצועי המחשב במקום להכביד עליו. |
|
![]() |
![]() |
# 8 |
מנהל ראשי
|
Linux, MacOS
נשמעים כמו תחליפים לWindows, לא? |
![]() |
![]() |
# 9 |
אקס מנהל
|
|
![]() |
![]() |
# 10 | |
מנהל ראשי
|
ציטוט:
זה שלא נוח לך זה תירוץ לגנוב? מקווה שלא יפרצו לך לבית רק כי לא היה להם נוח ללכת לחנות לקנות טלויזיה. באמת שאני לא מבין אותך. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|