|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
תודה על תרומתך.
|
אני מבקש לא לכתוב תגובות שלא מתאימות... נותרו עוד 5 מקומות פנויים ואז נתחיל את הטורניר.
מי ששואל למה בלי טלאים מפני שלא לכולם יש את הטלאים ואי אפשר לשחק ברשת אחד שיש לו טלאי נגד אחד שאין לו טלאי זה לא פועל לכן עדיף משחק נקי בלי טלאים! כמו כן מי שרוצה להסיר את הטלאי שיעשה התקנה חדשה למשחק והכל יעבוד סבבה. |
![]() |
# 12 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
![]() באסה, נתגעגע לאטו ולרונלדיניו. |
|
![]() |
# 13 | ||
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
ציטוט:
רוני, סהה, כרטיסאנו רונלדו, יש הרבה שחקנים מעולים שאני צריך אותם ![]() |
||
![]() |
# 15 | |
אקס מנהל
|
ציטוט:
![]() בהצלחה לכל הנרשמים בינתיים ![]() |
|
![]() |
# 16 |
משתמש - היכל התהילה
|
שם\כינוי בהוסטס: TOX
קבוצה רצויה: ליברפול אמצעי יצירת קשר: oshri_boom@passport.com מארח \ מתארח: מתארח בלבד |
![]() |
# 17 |
חבר מתקדם
|
שם\כינוי בהוסטס: שמעון
קבוצה רצויה: מילאן אמצעי יצירת קשר: shimon@sprint-serv.net מארח \ מתארח: גם וגם Last edited by Shimon; 08-03-07 at 12:58.. |
![]() |
# 18 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
זה לא קצת חרא?
כל הראשונים תופסים את הקבוצות הכי טובות...ואז כל השאר בוחרים קבוצות פחות טובות ואז ברור שהראשונים יזכו בטורניר... בכ"מ אם מותר לקחת מה שאף אחד לא לקח אז: שם\כינוי בהוסטס: NetSign *(חובה לציין לפחות פרט אחד) קבוצה רצויה: ולנסיה (בדקתי בפוסט הראשי) *(יש לבדוק אם הקבוצה פנויה) אמצעי יצירת קשר: כל הפרטים בחתימה... *(חובה לציין אימייל,רצוי לציין מסנג'ר או אייסיקיו בנוסף) מארח \ מתארח: מתארח (יש לי ראוטר וזה קצת בעייה לארח - אלא אם כן למישהו יש איזה מדריך...) Last edited by NetSign; 08-03-07 at 13:34.. |
![]() |
# 19 | |
אקס מנהל
|
ציטוט:
![]() כל מי שנרשם - ההודעה תיערך בקרוב. |
|
![]() |
# 20 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
|