|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
אחראי פורום שמות מתחם
דירוג מסחר: (0)
|
מחפש אחסון לאתר פרוקסי, משלם באמצעות PAYPAL
שלום.
אני צריך אחסון בהקדם האפשרי לאתר שלי. האתר הוא די גדול, מקבל כ- 5000-6000 כניסות ייחודיות ליום מרחבי העולם כולו (שרת בלי חסימות לארצות מסוימות). תעבורה ממוצעת ליום היא 3 GB האתר לא משתמש ב-MYSQL אלא רק PHP. אני צריך שרת חזק שיוכל להתחייב ל-UPTIME מסוים גבוהה. הצעות כאן או בפרטי.
# 4 |
חבר וותיק
|
זאת אומרת שאתה צריך משהו בסביבות ה110GB תעבורה.. אם מכפילים לחודש ולוקחים גם ימי פיקים..
אשמח להציע לך: 200 מגה אחסון 110GB תעבורה חודשית ב100 שח לחודש השרת שלנו הוא dual core 2.8 2gb ddr 80gb 100mb private פרטים ליצירת קשר איתי בחתימה.
# 5 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר בקהילה
|
שלום.
אשמח להציע לך הצעת מבית בסטפוינט שירותי איחסון אתרים אתרנו : www.bestpoint.co.il בסטפוינט קיימת מאוגוסוט 2006 !
# 9 |
אחראי פורום שמות מתחם
|
חחח, כמה אנשים נואשים יש כאן ואף אחד לא יודע לקרוא.
אני מחפש רק חברה שמקבלת PAYPAL!!! הנה הודעה שקיבלתי ממישהו שחושב שיש לו חברה: "שלום אני מנהל חברה רציתי להציעה לך ככה כמה מקום שארתה רוצה ותעבורה כמה שאתה רוצה במכיר מעולה עד 50 שקל לחודש יש לך ליבחור ככה בין 750 מגה ומטה או בין 350גיגה תעבורה ומעלה כמה שאתה ורצה" שלחו לי 6 הודעות פרטיות ואף אחד לא יודע לקרוא את מה שכתבתי. אחד בכלל ניסה למכור לי את החשבון אחסון ב-GODADDY שלו. חוץ מזה, יש פה מישהו אחד שמחזיק חברה רצינית ומאמין בה ויכול באמת להתחייב ל-UPTIME של 99.9% כמו בחו"ל? כי אם לא אז אני ממש לא מעוניין. תודה!
Qruso.com - פלטפורמה קלה ופשוטה לבניית אתרי מובייל מתקדמים Last edited by Ohara; 28-02-07 at 18:05.. |
![]() |
![]() |
# 10 |
t tc tcp tcp/ip
|
אנחנו מקבלים פייפאל,
הדרישות של האתר שלך לא מתאימות לשרת שיתופי ולכן לא הצעתי הצעה. אם תהיה מעוניין בשרת פרטי עם או ללא תחזוק מלא או בסיסי צור קשר באחת הדרכים בחתימה. יום קסום לך.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|