|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
תודה על תרומתך.
|
על מה אתה רוצה פה דעה?.
חוץ מהעיצוב (שהוא סבבה) לא עשית הרבה... לא עדיף לגמור ואז להראות?
![]() |
# 12 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
אבל וויתרתי עליו מסיבות שונות..... ל DOR כמה שזה נראה לך פשוט יש מאחורי זה מערכת שלמה...לא תמיד רואים את הכל בתוצאה הסופית ולמי שאמר שהצבעים לא נפתחים ב FF - באיזה גרסא אתה משתמש ? כתבת משהו, סימנת אותו ואז לחצת על הצבע? או שסתם לחצת על בחירת צבע ?
![]() |
# 13 |
חבר וותיק
|
נחמד, לא אהבתי את הקטע שזה פרמים.
|
![]() |
![]() |
# 14 | |
חבר על
|
ציטוט:
אני משתמש בגירסא 2
![]() |
![]() |
# 15 |
חבר וותיק
|
פאנל נחמד מאוד.
קצת כבד לדעתי..
# 16 |
תודה על תרומתך.
|
זה פנאל ניהול, לא אתר, יכול להיות שהקטע של האיקונים קצת מכביד עוד לא החלטתי מה אני עושה עם זה
בכל מקרה כל מערכת שמכבדת את עצמה משתמשת ב FRAMES ודוגמא למערכות גדולות שעושות את זה הם VB ו PLESK ויש עוד הרבה דוגמאות.. הרעיון שעשיתי ב FRAMES זה שהתפריט תמיד יהיה זמין לך מכל מקום ולא משנה כמה עמוק בתוך דף נכנסת זה לא הגרסא הראשונה של המערכת, העניין עם הפריימים פשוט הוכיח את עצמו...אין לי לקוח אחד שהוא לא מרוצה מכמה שהפנאל נוח ופשוט לתפעול... לקוחות רבים גם טוענים שבזכות הפשוטות של הניווט נחסך להם זמן יקר בעבודה על המערכת (בעיקר מערכות של ניהול לקוחות ומערכות שמתעסקות עם כספים)... סתם לידע כללי. איזה רזולוציה אתה משתמש ? אני גם עם FF גרסא 2 ואצלי זה מציג
# 17 |
הוסטסניון
|
מערכת יפה,אבל העיצוב אפור מדי..
|
![]() |
![]() |
# 18 |
חבר על
|
![]() |
# 19 |
מ.תיכנות
|
ממש יפה, אהבתי את הרעיון של הטעינה, רק הערה אחת, שים לב שחלק מן התוכן נעלם מתחת לגלילה.. תשנה את הכיוון של הגלילה לימין במקום שמאל..
|
![]() |
![]() |
# 20 |
תודה על תרומתך.
|
יש הבדלים ברורים מאוד בין FF וIE בתצוגה של המערכת.
אני ממליץ לך להפוך את הhtml לתיקני בשלבים האלה, זה יכול לחסוך בלאגן בהמשך. הכיווץ של הפאנל הימיני פנימה לא ברור כל כך בFF מכיוון שהגלילה של הפאנל השמאלי בצד ימין וזה צמוד לאופציה, לעומת IE שהגלילה בצד שמאל. בעיקרון איפה שאני רואה את הגלגלת של 2 הפריימים בFF זה ההפך מאיפה שהם נמצאים בIE. IE בצד שמאל, FF בימין. האם אמור להפתח פאנל לבחירת צבעים? כי אם כן אז לא רואים אותו, לא בIE ולא בFF. ניסיתי ללחוץ גם כשאר הדגשתי טקסט וגם כשלא. אשמח לדעת את שם המערכת שאתה משתמש בה לעריכת התוכן. אחלה עבודה!
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|