![]() |
# 1 |
חבר על
|
ביקורת על האתר שלי, עיצוב שקידדתי וכו'..
היי.
ה"פינה" שלי - עיצוב שקידדתי. אשמח לביקורת על הקידוד, העיצוב, מבנה האתר ועל האתר באופן כללי. מה נראה לכם שכדאי לשנות? אולי בתפריט והכל...תודה. תודה לאופיר המלך שעיצב לי. מעצב מעולה! נ.ב אם אחד המנהלים יוכל לשנות את הכותרת ל"ביקורת על האתר שלי, עיצוב שקידדתי וכו' " זה יהיה נחמד =]
Web Developer Last edited by Udi; 21-02-07 at 13:01.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר בקהילה
|
עבודה יפה מאוד
הייתי ממליץ לך לעבוד עם תיקיות דינמיות http://www.ums4u.co.il/?view=portfolio ==> http://www.ums4u.co.il/portfolio |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר על
|
אפשרי..
יש לזה יתרון כלשהו? ותודה רבה.
![]() |
# 4 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
![]() |
# 6 |
חבר על
|
אני מניח שזה יסביר את מה שהוא התכוון אליו.
חוץ מקישור קצר יותר, ושהגולש לא נחשף לפרמטרים שאני שולח, וההשלכות החיוביות מצד גוגל שציינת [אגב למה התכוונת? זה עוזר בקידום אתרים?] עוד משהו יתרון בולט?
![]() |
# 8 |
הוסטסניון
|
קידוד יפה מאוד
|
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר על
|
תודה..
הצעות שיפור כלשהן? אולי באתר עצמו?
![]() |
# 10 |
תודה על תרומתך.
|
שימוש מיותר בטבלאות... בעצם כל העיצוב טבלאות
אתה משתמש גם ב Transitional תשתמש ב STRICT על מנת שיהיה לך יותר קל להתאים את זה לכמה שיותר דפדפנים בכללי צורת הכתיבה היא מאד מבולגנת, אין טאבים והפרדה נכונה של התוכן... שלא ממלאים אימייל, אז הוא פשוט עושה DIE ולא מופיעה הודעת שגיאה בעיצוב הקיים...דבר שמבלבל את הלקוחות כשנכנסתי להזמנה ועשיתי שלח (למרות שזה היה הפעם הראשונה) - הוא בלי קשר לחיים אמר לי שאני לא יכול לשלוח עכשיו אימייל ואני צריך להמתין דבר אשר יגרום לאיבוד לקוחות שרוצים לבצע הזמנה... זהו ביינתיים.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|