|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
לא מאמין על גיל (קודם כל, יש לו שם מדהים לדעתי
![]() ![]() |
![]() |
# 12 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
1. לא עושים תשלום באמצעות SMS כי זה פשוט לא משתלם מבחינה כספית (כמו שאמרת יוצא לך מזה 11 שקל) 2. לא עובדים עם ילדים, כי לא משנה כמה תעבוד בשבילם תמיד הם יתקעו לך סכין בגב 3. אם אתה רוצה להיות חברה רצינית במקום להשקיע על שירותים שיהיו נוחים לילדים (SMS) תשקיע על שירותים שיהיו נוחים לאנשים יותר מבוגרים עם קצת שכל ישר בראש (מערכת סליקת כרטיסי אשראי) ואז אולי במקום להתעסק (סליחה על המילה) בקקה כל היום....תתחיל לעבוד ברצינות עם אנשים רציניים... כי בסופו של דבר - לקוח עיסקי גדול אחד שווה יותר מ 5 לקוחות שהם ילדים - גם מבחינת כסף , גם מבחינת השקעה (תמיכה באדם אחד מול תמיכה ב 5) וגם מבחינת הכרת תודה...(למבוגרים בד"כ יש יותר סבלנות מילדים שחושבים שהפורום המסכן שלהם הוא מרכז העולם) כל המסקנות - לא נוגעות לפותח האשכול, אני מדבר באופן כללי..
# 13 |
חבר על
|
שמע, תודה רבה על התגובה, פשוט הייתה אי הבנה.
לא כל הלקוחות שלי הם ילדים, יש לי הצעות די גדולות מעסקים. אני מאמין שכמו שאני צעיר אז יש לאחרים זכות כמוני לרכוש שירותים כמו שלי, אז מה אם הם חושבים קצת אחרת<? תודה רבה על העצה אבל לא תודה ![]() כמו שאני רוצה שיתחסו אלי יפה אני יתיחס ככה לאחרים, גם אם הם כאלה, אני לא סלקטור. בכל מקרה, הייתה פה אי הבנה, אבל פשוט הלקוח לא רצה להתקשר למשרד לברר את העיניין והתעקש שאני צריך לענות לו באיסיקיו, חבל.
אקס מנהל
|
כמו שאמרתי, ביקורת סתמית שסתם תהרוס את השם לעסק מתחיל.
אני חושב שהאשכול ראוי לנעילה. |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|