הרשם שאלות ותשובות רשימת חברים לוח שנה הודעות מהיום

חזור   הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל > Hosting ושירותים נלווים > ביקורות והמלצות > ארכיון

|!|

כלים לאשכול תצורת הצגה
ישן 19-02-07, 21:18   # 11
Art Watch
מתאורר / יצא בחוץ

Art Watch's Avatar

מיני פרופיל
שלח הודעה באמצעות ICO אל Art Watch שלח הודעה באמצעות MSN אל Art Watch Send a message via Skype™ to Art Watch

Art Watch לא מחובר  

לא מאמין על גיל (קודם כל, יש לו שם מדהים לדעתי ודבר שני - אני כבר לא מעט זמן עובד איתו (משעהו כמו חודשיים, והוא לא עבד עליי פעם אחת [אני תכנתתי לו את האתר ] ).

ישן 19-02-07, 21:25   # 12
RS324
תודה על תרומתך.

מיני פרופיל

RS324 לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי krer צפה בהודעה
בושה וחרפה, אני הוא גיל רונן.
שם לכם איגנור? על מה בדיוק? על 30 שקל ששילמת, שום 35, שלא נדבר שמכל העסקה הזאת אני מקבל 11 שקל, על זה אני אברח לך?
ממש לא, והלקוחות האחרים שאולי גולשים פה בפורום יוכלו להעיד לטובתי.
דרך התמיכה העיקרית שלי היא באמצעות במשרד, לא באמצעות האייסיקיו, הוא עושה לי הרבה בעיות במחשב אז אני לא מתחבר הרבה.
כל הלקוחות קיבלו תמיכה מלאה בשעות העבודה של המשרד בלי שום תקלות, שלא נדבר על החבילה הנוחה ששולמה בלי לזוז מבית.
הסיפור עם נועם הוא כזה:
הוא שילם לי 15 שקלים בSMS על החבילה.
בנוסף הצעתי לו חבילה שכוללת התקנת מערכת IB + כל מוד שירצה תמורת תשלום סימלי של- 15 ש"ח גם כן - באמצעות SMS.
מיד לאחר שקיבלתי את הכסף האיחסון נפתח והטכנאי שלי התחיל לעבוד, הוא עבד בערך שעה על המודים המבוקשים ופתאום להפתעתו הפורום נמחק! נועם פנה אלי באיסיקיו ואמר לי שהוא נתן לאחד בשם רומן את הפרטים של החשבון שלו וזה אמר שהוא יתקין לו מערכת אבטחה על הפורום, רומן מחק את הפורום ואז נועם ברוב חוצפתו אמר לרומן שאני המלצתי לו להמליץ על רומן במשטרה - אני לא המלצתי ולא דיברתי על זה עם אף אחד! אני גם אבדוק אם רומן גולש פה ואני אזמין אותו לכתוב את הצד שלו.
לאחר מכן, הטכנאי שלי אמר שהוא לא מוכן לזה והחליט שהוא לא מוכן לעבוד עוד עם הלקוח, נועם התלונן ואמרתי לו שאצלנו הלקוח תמיד צודק - שלחתי אליו טכנאי נוסף שיבצע את העבודה.
פתאום אני נכנס למחשב לאחר יומיים של מחלה, ושותפי שולח לי לינק לביקורת הזאת..

נועם - בושה וחרפה! פשוט בושה וחרפה! אני לא מאמין, ובנוסף אני יביא לפה את כל הלקוחות האחרים שיעידו לטובתי והם נהנים מהשירות.

בנוסף, חשוב לציין! הייתי זמין בשעות התמיכה במשרד של החברה ללא שום דופי! למרות מחלתי.

חבל לי מאוד לשמוע ביקורת כזאת, אחרי כמה שאני משקיע בלקוחות החברה ומקבל כזאתי ביקורת, לא יפה נועם!

עריכה:
שכחתי לציין ולמי שלא הבין - החשבון אחסון של נועם לא נסגר ואני גם לא מתעלם ממנו באיסיקיו!
אל תגידו שאם חסמתי אותו אז אין לי מה לדבר כי אני לא.
תסיק את המסקנות שלך לבד...אבל תן לי לעזור לך :

1. לא עושים תשלום באמצעות SMS כי זה פשוט לא משתלם מבחינה כספית (כמו שאמרת יוצא לך מזה 11 שקל)

2. לא עובדים עם ילדים, כי לא משנה כמה תעבוד בשבילם תמיד הם יתקעו לך סכין בגב

3. אם אתה רוצה להיות חברה רצינית במקום להשקיע על שירותים שיהיו נוחים לילדים (SMS) תשקיע על שירותים שיהיו נוחים לאנשים יותר מבוגרים עם קצת שכל ישר בראש (מערכת סליקת כרטיסי אשראי) ואז אולי במקום להתעסק (סליחה על המילה) בקקה כל היום....תתחיל לעבוד ברצינות עם אנשים רציניים... כי בסופו של דבר - לקוח עיסקי גדול אחד שווה יותר מ 5 לקוחות שהם ילדים - גם מבחינת כסף , גם מבחינת השקעה (תמיכה באדם אחד מול תמיכה ב 5) וגם מבחינת הכרת תודה...(למבוגרים בד"כ יש יותר סבלנות מילדים שחושבים שהפורום המסכן שלהם הוא מרכז העולם)

כל המסקנות - לא נוגעות לפותח האשכול, אני מדבר באופן כללי..

ישן 19-02-07, 21:29   # 13
krer
חבר על

מיני פרופיל

krer לא מחובר  

שמע, תודה רבה על התגובה, פשוט הייתה אי הבנה.
לא כל הלקוחות שלי הם ילדים, יש לי הצעות די גדולות מעסקים.
אני מאמין שכמו שאני צעיר אז יש לאחרים זכות כמוני לרכוש שירותים כמו שלי, אז מה אם הם חושבים קצת אחרת<?
תודה רבה על העצה אבל לא תודה
כמו שאני רוצה שיתחסו אלי יפה אני יתיחס ככה לאחרים, גם אם הם כאלה, אני לא סלקטור.

בכל מקרה, הייתה פה אי הבנה, אבל פשוט הלקוח לא רצה להתקשר למשרד לברר את העיניין והתעקש שאני צריך לענות לו באיסיקיו, חבל.

ישן 19-02-07, 22:02   # 14
Dima
אקס מנהל

מיני פרופיל

Dima לא מחובר  

כמו שאמרתי, ביקורת סתמית שסתם תהרוס את השם לעסק מתחיל.
אני חושב שהאשכול ראוי לנעילה.

חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים)

חוקי פירסום