![]() |
# 1 |
חבר על
|
[עזרה] צריך לימודים בגראפיקה
אני מעוניין ללמוד יותר לעומק פוטושופ ושאני ידע לעצב מממש טוב
רציתי לדעת עם יש בית ספר ללמוד את זה או מורה פרטי הייתי מעוניין עם מישהו יכול להסביר לי או לשלוח לינק וכו' תודה מראש |
![]() |
![]() |
# 2 |
משתמש - היכל התהילה
|
אם אתה רוצה ללמוד את זה כלימודי תואר, יש לך מכללות רבות שהמובילות בינהן הן שנקר ובצלאל (מכללות נוספות: תילתן, חשיפה, eps ועוד). אלו לימודים מקצועיים שמלמדים את התחום לעומק.
אם אתה כבר יודע פוטושופ ומכיר את התוכנה טוב, לא תמצא קורס אחר, כל הקורסים כמו אלו שבג'ון ברייס ובמנטור הם מקצועיים בלבד (מלמדים את התוכנה). אם אתה לא רוצה ללמוד במכללה, תעבוד כפרילנסר ותשתפר עם הזמן, אין דרך אחרת.
# 3 |
הוסטסניון
|
לדעתי הדרך הכי טובה ללמוד פוטושופ היא בזוג, תתחילו כל אחד עיצוב, תשוו, שלחו אחד לשני וכל אחד ישפר את העיצוב של השני. "שני מוחות טובים על אחד" =) בהצלחה..
# 4 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
ולדעתי בגרפיקה זה יהיה פשוט נורא למה כל מעצב מפתח סיגנון שלו עם הזמן והטעם שלו אז שמעצב אחר מתעסק לך בעיצובים נראה לי ממש התאבדות.... |
|
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר על
|
טוב הבנתי שאין דרך מממש ללימוד גראפיקה חוץ ממכלות ועוד
אז אני ינצל את הההזדמנות וישאל עם מישהו מוכן לעזור לי ללמוד נגיד שאני יוסיף אותו לאייסיקיו ועם אני לא ידע משהו איך לעשות צורה כל שהיא וכאלה דברים הוא יהיה מוכן לעזור תודה מראש אילון למעוניינים זה האייסיקיו שלי 457842354 |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|