|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
[ביקורת] מערכת פורום עץ..
שלום..
אני מבקש ביקורת על פורום עץ שבניתי ובקרוב יהיה ניתן לפתוח פורום חינם כמו שאר השירותים באתר.. אני מבקש ביקורת רק על התכנות של הפורום.. לא על האתר בכלליות מי שרוצה לעשות את זה יכול לכתוב באשכול הזה..... אפשרויות שיש לגולשים בפורום: - כתיבת תגובה. - עריכת תגובה (עד שעה אחרי פרסום ההודעה). אפשרויות הניהול של מנהל הפורום הם: - נעילת/שחרור תגובה. - נעילת/שחרור עץ תגובות. - מחיקת תגובה. - מחיקת עץ תגובות. - עריכת תגובה. בפורום יש מנגנון נגד הצפה ואיקונים... אשמח לקבל ביקורת על הפורום ועל אפשרויות שאפשר להוסיף / עצות ליעול וכו'... הכניסה מכאן
בברכה עובד, מפתח אתרים. Last edited by O-B; 12-02-07 at 15:42.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
Whatever
|
נראה טוב.
רק שאלה: בכמה אתה מוכר אותה ? - המערכת לא יעילה, היא טוענת את כל התגובות וההודעות בכל כניסה לדף, ומדפיסה אותם. תשתמש ב AJAX, ותטען את התגובות רק בעת בקשה.
# 3 |
חבר וותיק
|
# 4 |
משתמש תחת חוזה ניסיון
|
עובדיה אחי קטלניי תותח אתה זריז משהו קטלני חחחח
כל הכבוד .. בהצלחה אחיייי
# 5 |
חבר מתקדם
|
מרשים!
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר בקהילה
|
מערכת חמודה...
רק תעשה שאחרי שמוסיפים הודעה/תגובה העמוד יתרענן ויראו אותה |
![]() |
![]() |
# 7 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
אשמח אם מישהו יסביר לי..
![]() |
# 8 |
Whatever
|
top.location.href="someurl" ב JS אחרי השליחה אמור לעבוד.
ולא התכוונתי בכמה עולה לפתוח פורום, אלא כמה יעלה לקנות אותו ולמקם אותו על שרת. אין לי עצבים לתכנת אחד כרגע עם כל העומס שיש עלי (מפה ועד להודעה חדשה), ואני חושב שאני אצטרך אחד.
# 9 |
הנהלת הפורום לשעבר
|
המערכת לא ממש יעילה לצד הלקוח..וגם לשרת...עצם זה שאתה פותח ומדפיס את כל הנושאים..זה לא טוב.
תחשוב, כשיהיו אלפי אשכולות עם למשל 20 תגובות ואולי יותר לכל אחד.. תחשוב כמה זמן יקח לדף להיטען?. איך ליעל? תלמד AJAX..ככה תצטרך להדפיס רק את האשכולות הראשונים. מה שגם, חלוקה לדפים (של האשכולות הראשיים) תעזור במקצת...(או שאולי יש...בכל מקרה, אין מספיק אשכולות בשביל שאני אדע) וחוץ מהיעילות..היא נראת מאוד נחמד..ידידותית למשתמש.. בהצלחה בפיתוח. עריכה: תבטל פתיחה בתגובה ללא תוכן..אין טעם.. |
![]() |
![]() |
# 10 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
![]() 1. כרגע אין חלוקה לדפים אבל זה עניין של 2 דקות.. להוסיף את זה.. 2. לדעתי זה לא כל כך מעמיס על השרת כי ההצגה של האשכולות היא בעצם הכל מודפס ישירות פשוט כמו בתגובות או משהו כזה רק שפה החלק של תוכן ההודעה מוסתר וכשלוחצים הוא מופיע ע"י קוד JS.. כך שזה לא אמור להעמיס.. 3. AJAX ניסיתי ללמוד לא הלך לי.. אולי כי לא ממש רציתי.. אבל ננסה שיהיה לי צורך בזה שוב.. 4. פתיחה של הודעה ללא תוכן לדעתי צריכה להיות כי כשכותב ההודעה פותח את ההודעה יש לו שם אפשרות עריכה והוא יכול להוסיף תוכן במקרה ששכח. ואם אני יבטל הוא לא יוכל לערוך או להוסיף תוכן.. כי לא תהיה לו אפשרות עריכה..
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|