|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
משתמש - היכל התהילה
|
אני למשל מתעסק עם גרפיקה בשביל הכיף, אם מישהו פונה אלי עם בקשה לעבודה בתשלום אני מסרב (היו הרבה סרובים).
|
![]() |
![]() |
# 12 |
משתמש - היכל התהילה
|
רוב התגובות שלכם פה מתיחסות רק לעסקים, תגיבו גם לגבי פרילנסרים (מתכנתים\מעצבים\מקדמי אתרים וכו').
שאולי, אני ממש לא חושב שהם סיכמו את הנושא. יש כאלה שרק רוצים לצבור נסיון כעסק מתחיל, יש כאלה שעושים את זה כדי להוכיח שיש להם גדול יותר מלאחר ויש כאלה שבאמת מתפרנסים מזה. עסקים באמת צריכים לחשוב להתפתח תמיד אבל כשחלק לא קטן מהאנשים שמנהלים כאן הם בני 18 ומטה, אי אפשר לעשות את זה. alm, אפילו עסקים חכמים, להתחיל מקטן בתחום הזה זאת לא משימה קלה בכלל. להתחיל משרת שניים ולהגיע ל-100 שרתים זה לא פשוט. אני לא חושב שבאמת יש כאן אנשים שלמדו מנהל עסקים והחליטו להרים עסק שכזה (תקנו אותי אם אני טועה וכן יש כאן מישהו כזה).
# 13 |
חבר על
|
צודק.
יש כאלה שצוברים ניסיון באמצעות זה, ובהתחלה זה לא תמיד הולך חלק.
![]() |
# 14 |
הוסטסניון
|
אני בתור פרילנסר מתכנת...
תראה אני מתכנת כבר די הרבה זמן בוא נאמר שהיו לי הצעות ב"ה של עסקאות לא קטנות היו 2-3 בסכומים של 4 ספרות ועוד די הרבה בטווח של 3 ספרות כעיקרון אני מעדיף בשלב זה להתמקד בבעיקר בשיפור העצמי וכל זה כרגע זה תחביב שאני מקווה שבעתיד הוא יתפתח התוכניות שלי לעתיד זה מתכנת אז הניסיון כרגע רק יוסיף לי וידע וניסיון אם זה לא יהיה המקצוע זה תמיד יהיה הכנסה מכובדת |
![]() |
![]() |
# 15 |
Permanently Banned
|
כרגע אני צובר ניסיון
אף על פי שלדעתי אני יודע יותר מרב ה"בעלי עסקים" פה יש מלא עסקים שנמשכים חודש אם אני יפתח עסק בזמן הקרוב אני יעשה מה שאחרים טעו בו - אני ישר ירשם כעסק פטור - עיצוב תיכנות וכו' (אתר) - וכמובן שרת עמיד דומיין וכו' כדי להראות רציני עד לפני שנה למדתי פוטושופ אני כבר יודע וזה ואני לא ממש נכנסתי לזה לא אוהב לעצב אתרים באנרים וכו' אני יותר לערוך תמונות עכשיו אני לומדPHP ודיי מתקדם בזה נראה מה יצא ואני לא מסרב לעבודה שיש לי זמן עליה ואני יכול לעשות אותה |
![]() |
![]() |
# 16 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
כמו שאמרת אתה מתעסק עם הגרפיקה בתור תחביב.יש פה חברים עם כשרונות מעולים אבל הם לוקחים מחירים נמוכים מאוד! שזה מראה שמה שהם עוסקים בו הוא תחביב,למרות שזאת לא המטרה אבל זהו הרושם. המחירים פה של עיצובים ותיכנותים לא ממש מראים על כוונה להתפתח למרות שזה מה שחלקם אם לא רובם מעוניינים. שורה תחתונה כמו שאמרת אין פה אנשים שלמדו מנהל עסקים;זה אומר את הכל לדעתי.. אני מקווה פה בשביל כל החברה שיהיה להם המון המון הצלחה! |
|
![]() |
![]() |
# 17 |
חבר וותיק
|
מה רע לעשות את זה כתחביב ובשביל הכיף? אם זה כבר לא כיף, אז בשביל מה לעשות את זה?
# 18 |
משתמש - היכל התהילה
|
בטח שפרנסה.. עם ניהול נכון אפשר להכניס כסף טוב מההוסטינג
|
![]() |
![]() |
# 19 |
תודה על תרומתך.
|
בשבילי זה כסף מהצד(כמתכנת פרילאנסר), אך אני מתייחס לכל לקוח בכבוד הראוי לו כמובן
![]()
![]() |
# 20 |
משתמש - היכל התהילה
|
חס ושלום! לא אמרתי לשניה שלא, אפילו אמרתי שאני בעצמי מעצב לרוב בשביל הכיף.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|