![]() |
# 61 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
התהליכים של Vista בפעולות בסיסיות משתמשים עד 300MB של זיכרון (RAM), שזו דרך אגב הדרישה המקסימלית של XP מבחינת משאבים. Vista תחת הפרדת פקודות בריבוי משימות (פתיחת Threadים מרובים) יכולה לדרוש עד 1.2GB זיכרון. הGUI של Aero לבדו מאמץ את כרטיס המסך בנפח מעשי שמעובד. למרות הדרישות המוגזמות של המערכת היא בנויה להיות יעילה יותר (כמובן כאשר מספקים לה את כל המשאבים הדרושים) ממערכות קודמות. אולי Vista מסוגלת כמערכת לרוץ בצורה סבירה בלבד על מערכות עם משאבים פחותים יותר, אך לאמר שהיא יעילה יותר מבחינת ביצועים על מערכות כאלו מול XP זו פשוט שטות חסרת ביסוס. בקשר למעבדים, אין ממש צורך במעבד "חזק", העיקר הוא מעבד שמסוגל ליצור פקודות בהתאם לVista (לא משנה כמה הארצים ומעגלים). אז שוב, אתה יכול לאמר כמה פעמים שבא לך שזה אפשרי, זה לא יהפוך את זה לנכון. אני אחזור על כך פעם אחרונה, אין שום סיבה שבעולם לעבור כרגע לVista. |
|
![]() |
![]() |
# 62 |
חבר חדש
|
64 ביט
![]() |
![]() |
![]() |
# 63 |
מנהל ראשי
|
עברתי ל vista Bussnies, לא מרגיש שינוי כלשהוא בייחוס לXP,
המערכת אומנם עובדת "חלק", אבל לא יותר או לא פחות מXP.. חבל שהמערכת מנצלת 600 (!!!) מגה זכרון בכל זמן נתון (גם כשיש 0 או 10 יישומים פתוחים). |
![]() |
![]() |
# 64 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
ולגבי ביצועים, ואני חוזר שוב, Vista עובר במחשבים שונים גם ישנים בצורה מצויינת. אבל אני לא עומד להתווכח על זה. דניאל, ויסטה לוקחת הרבה פעמים כמות רבה של RAM ומקצה אותה מראש במסגרת מנגנון ה SuperFetch החדש שמנהל את הRAM, וכשאפליקציה מבקשת היא מקצה לה מהמערכת RAM. יש איזושהי כמו של RAM (אצלך, כנראה 610) שמוקצה מראש לעמרכת ההפעלה כדי שתנהל אותה בצורה מיטבית. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|