|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
משתמש - היכל התהילה
|
האם אתם רואים את עסק האחסון כפרנסה?
סתם משהו שמעניין אותי. אני לא יודע בדיוק מה הגודל של החברות כאן אבל האם אתם רואים ונמצאים בעסק הזה כפרנסה? או שבכלל אתם רואים את העסק כתחביב? או סתם משהו לעשות עוד קצת כסף מהצד?
אני אישית נמצא פה כתחביב (מתעסק בעיצוב). לרוב אני מעצב בשביל הכיף, אם אפשר למכור אין סיבה שלא (לא המטרה העיקרית). רוב העבודות שאנשים מזמינים ממני הם לא עבודות גדולות מדי בגלל שאני לא רוצה להתחייב לפרויקטים גדולים מדי. אז מה איתכם? ![]() הערה: ההודעה לא פונה רק לעסקים הרשומים אלא לכולם פה, עסקים ופרילנסרים כאחד.
# 2 |
חבר מתקדם
|
אישית? אני לא חושב שאפשר לעשות מעסק לאחסון אתרים כ"כ הרבה כסף.
במיוחד כיום, יש כ"כ הרבה עסקים עם מחירים ברצפה ובמחיר שהעסק מוכר אתה יכול לקנות ארוחת מק-רויאל. כמו כן, יש את העסקים הגדולים כמו SweetHome וכל אלה שיש להם מערכות לחנויות אלקטרוניות. הם באמת מרווחים כמה אלפים על זה. אבל אם אתה פותח עסק כיום? עסק פרנסה? ההית מת.. ![]() |
![]() |
![]() |
# 3 |
מנהל ראשי
|
פרנסה כמובן, אלה מה?
|
![]() |
![]() |
# 4 |
משתמש - היכל התהילה
|
אלה מה? ראיתי פה מחירים בחברות שונות שכדי באמת להרוויח, צריך משהו כמו 300 לקוחות רק כדי לקבל רווח ששווה למשכורת מינימום. לודע, להציע רק שירותי איחסון ממש לא נראה כמו פרנסה טובה :\ אם אתה לוקח את העסק 3 צעדים קדימה ומשקיע בפתרונות לאתרים זה כבר משהו אחר. אבל עדיין קשה ולא נראה רווחי במיוחד.
# 5 |
דוגמן הבית השמן
תודה על תרומתך :) |
מי שרואה בזה משהו פרט לפרנסה שיפרוש מהעסק.
# 6 | |
מנהל ראשי
|
ציטוט:
רוב ה"עסקים" כאן לא מנסים לעשות רווח כלשהוא, הם משתתפים בתחרות "להתחרות אחד בשני ולהציע את המחיר הכי זול ואז לשרוד כמה שיותר זמן". אין באמת מחשבה עסקית או חלוקת עומסים מאחורי הרבה מהחבילות שרואים בפורום. |
|
![]() |
![]() |
# 7 |
מנהל ראשי בדימוס
|
העסקים ה"חכמים" בוא נקרא להם ככה, יודעים לעשות מזה פרנסה, כל השאר אפשר להגיד שזה תחביב ומשהו שמעסיק אותם.
|
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר מתקדם
|
אני חושב שדניאל וx-ray,סיכמו את הנושא.
כתבתי פה בעבר מי שרואה את הוסטס כשוק האחסון הישראלי טועה. יש פה כמה חברות גדולות השאר עדיף לא לדבר... לכן באמת עדיף אחסון מחברות גדולות ומוכרות שלא עושות את זה בשביל "הכיף". |
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר על
|
כמתכנת, אני רואה את זה כפרנסה לעתיד.
כרגע? אני רק לומד וצובר ניסיון, אני מאמין שהגעתי לרמה מספקת כדי להתפרנס מזה וזה מה שקורה עכשיו. לדעתי מי שעושה את זה בתור תחביב..ככה זה גם נראה...ובגלל זה אחרי חצי שנה אתה לא רואה את העסק הזה יותר
![]() |
# 10 |
הוסטסניון
|
אני בתור מעצב רואה את זה כתחביב ואני בנוסף אוהב את זה שאני מרוויח כסף לשימושים שלי
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|