|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
משתמש תחת חוזה ניסיון.
|
אני אנסה לשלב בין מה שעומר הביא למה שאתה הבא (רן)
תודה שוב ![]() אני עוד עובד על זה חח
# 12 |
אין כמו ב127.0.0.1
|
ובכל זאת, אני בעד לשים continue במקרה של מציאה.
|
![]() |
![]() |
# 13 |
תודה על תרומתך.
|
למה לא לעשות משהו בסגנון :
PHP קוד:
# 14 |
משתמש תחת חוזה ניסיון.
|
ממ.. אפשר הסבר על השאילתה?
לא יצא לי עדיין ללמוד את זה
# 15 |
אין כמו ב127.0.0.1
|
PHP קוד:
שלוף מהטבלה cat הכל (CAT הוא קיצור) pcat.title שלוף מהטבלה pcat כותרת (PCAT הוא קיצור) AS pcattitle בהמשך, קרא לו pcattitle (ALIAS אם אתה מכיר את המושג) FROM category AS cat מהטבלה category בקיצור CAT - כאן מוגדר הקיצור CAT. LEFT JOIN category AS pcat שלוף גם מcategory כPCAT - כאן מוגדר הקיצור PCAT. ON (cat.pcatid = pcat.catid) איפה שcat.pcatid שווה לpcat.catid, כלומר איפה שהPCATID בCAT שווה לCATID בPCAT. שוב שימוש בALIASES. |
![]() |
![]() |
# 16 |
חבר בקהילה
|
לא כל-כך קראתי את מה שהיה פה לעומק, אבל אני מציע בחום לעשות פעילות כזאת, אפילו במערכת קטגוריות, בצד לקוח ולא בצד שרת.
יש פה מדריך ליצירת פורום כזה ב- ASP, אבל מן הסתם העיקרון פה ה- JS, ולא קשה להפוך את ה- ASP ל- PHP. לגבי היעילות של הקוד JS, לא בדקתי את זה יותר מידי, בכלל רקורסיה לא עושה טוב לראש שלי ![]() http://www.webmaster.org.il/article.asp?id=149
# 17 | |
משתמש תחת חוזה ניסיון.
|
ציטוט:
מה לעזאזל? חחח ![]() זה נירא לי כמו ג'יבריש אבל תודה על הנסיון
![]() |
# 18 |
חבר בקהילה
|
זה מאוד חשוב.. כעיקרון אתה צריך רק את החלק הראשון...
זה בעצם שיפור לפורום רקורסיבי, הבעיה בפורום רקורסיבי, זה שרקורסיה זאת טכניקה שידועה כמבזבזת משאבים, מה שמראים במאמר הזה, זה איך לחסוך את הרקורסיה מצד שרת, להוציא לפלט מחרוזת, עכשיו, את הרקורסיה מבצעים ב- JS בצד-לקוח, היתרון הוא שבמקום שהשרת יעשה את הפעולה הכבדה מאות פעמים, השרת יעשה פעולה פשוטה יחסית, ואת החישוב ה- "מסיבי" יעשו בצד לקוח, וככה, חסכת המון משאבים.
# 19 |
משתמש תחת חוזה ניסיון.
|
OK
ומזה בעצם עושה? מה הפונקציה getString ב ASP עושה?
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|