|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
משתמש תחת חוזה ניסיון
|
ואללה יצא בומבה רק ש .. איטי כזה לא יודע ..
העיצוב פצצה ד"א
# 12 |
חבר בקהילה
|
עשיתי את זה BACKGROUND רגיל.
אשמח אם תוכלו להגיד לי איך אתם חותכים, אם לא עם הפוטושופ אז איך? יש לכם איזה מדריך לחיתוך? התשובות שלכם מראות שאתם מבינים אבל הכל ברמזים ולא נראה שאתם מעוניינים לעזור. אני בסך הכל מתחיל ולא ממש יודע כיצד מתכנתים נכון לכן אני שואל ורוצה לקבל הערות. אני לא תוקף אף אחד מכם אבל אם תכתבו קצת יותר פרטים זה יעזור. תודה. |
![]() |
![]() |
# 13 |
תודה על תרומתך.
|
אתה הולך ל IMAGE READY שזה תוכנה של פוטושוופ
מסמן סליסיים - הסברתי לך איך.... תסתכל בדוגמא בעמוד הקודם על מה שאמרתי ואז תעשה SAVE FOR WEB ותשתמש בה כשאתה מקודד... זה הכל לא כזה קשה...
# 14 |
חבר חדש
|
יש הבדל בין חיתוך ב-Imageready לבין חיתוך ב-Photoshop?
ואם כן אז מהו? |
![]() |
![]() |
# 15 |
הנהלת הפורום לשעבר
|
|
![]() |
![]() |
# 16 |
חבר וותיק
|
הבעיה היא שיש יותר מידי טקסט בחלק מהמקומות וזה יותר לך מרווחים שתבין הטבלה בנוייה מתאים ובכל תא מוכנסת תמונה(כשאתה רק שומר) אתה נאלץ כדי להכניס טקסט לעפוך את התמונה לרקע אבל ברגע שהיא נעפכת לרקע הטקסט חייב להיות רק עלייה ולא רחוק מידי כי אז אם עברת אפילו פיקסל אחד זה הורס לך הכל וזאת הבעיה הכי גדולה של קידוד בטבלאות אז אני מציע לך לעבור טוב טוב ולראות איפה כתבת יותר מידי או שיש לך טעות ותשנה את זה כי ככה זה לא ילך לך טוב או שאתה יכול גם להשתמש ב-IFRAME כדי להכניס טקסט מקובץ אחר ואז יהיה לך נוח לעשות טקסט נגלל כזה ויפה וכל זה בגלל שיש לך קצת מרווחים ורואים כאלו קוביות חומות
אשמח אם תיצור איתי קשר במסנגר זה יעזור לך מאוד Last edited by חיים; 09-02-07 at 15:27.. |
![]() |
![]() |
# 17 |
חבר על
|
תראה, כשיש לך רקע אחיד, ז"א אותו צבע, אל תשתמש בו כרקע אלא קח את הצבע שלו ותעשה background-color. ויש לך כמה כאלה בעיצוב..
כשזה גראנדיט אז הבחור פה נתן לך פתרון. תכלס, קידוד די טוב.
![]() |
# 18 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
כשאני מקודד אני מוריד בכלל את כל הטקסטים וחותך רק פיקסלים זה הכל... ומשכפל בעזרת CSS את הטקסט אני מכניס אחר כך לגבי הבחור ב IMAGE READY יותר נוח לחתוך...לפחות לי זה ככה...
![]() |
# 19 |
חבר וותיק
|
אתה צודק בקשר להורדת הטקסט וכל זה אבל לא הבנת על מה אני מדבר תנסה להבין טוב יותר אני מדבר עם קידוד בטבלאות עד כמה שזה לא טוב שזה פיקסל אחד יותר מידי והכל הרוס
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|