|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 12 |
מנהל ראשי בדימוס
|
|
![]() |
![]() |
# 13 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
השרת לא עומד בכניסות, אז אי אפשר להכנס כמעט, הממשק לא נוח, מיילים לא מגיעים ממך או מגיעים בג'יבריש ואתה לא מקבל מיילים או מקבל בג'יבריש. על כל זה הם מפצים ביותר ויותר נפח שאף אחד לא משתמש בו. |
|
![]() |
![]() |
# 14 | |
מנהל ראשי בדימוס
|
ציטוט:
שרתי הדואר של וואלה על הפנים, אני אישית משתמש בשרתי דואר פרטיים ובשרתי הדואר של הספקית, כמו כן יש לי חשבון ג'ימייל לדברים קטנים ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 15 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
אבל אני יודע שהשירות מייל שלהם גרוע בצורה מפחידה, ומניסיון, Gmail, עם ובלי הזמנות הרבה הרבה יותר טוב. ולמי שאמר שבלי קשר להזמנות זה הצליח, אתה טועה לגמרי, אני אחזור על משפט מאוד חכם ששמעתי: גם חינם צריך למכור, הממשק בgmail מאוד נוח! אבל הם היו צריכים משהו שישווק אותו בצורה טובה, והם מצאו. |
|
![]() |
![]() |
# 16 |
חבר על
|
הגיע הזמן באמת...
רק חבל שבטח לא נשאר אף UserName נורמלי :P |
![]() |
![]() |
# 17 |
חבר על
|
וואי אני זוכר את הטירוף שהיה סביב ג'ימייל..
קיבלתי הזמנה מאוד מאוד מוקדם, בין הראשונים מכל החברים שלי =] כל חשבון שאני פותח, רק בג'ימייל, מאוד מהיר, מאוד נוח, וואלה? אין מה לדבר, האיטיות, הבעיות כתיבה בעברית, המראה הכל כך מסורבל בFF... נענע לפני כמה זמן, לא ממש קצת, גם יצאו עם שירות חדש הכל חדש ויפה..אבל גם כן לא אהבתי. ג'ימייל =] יאיי.. כך או כך, רוב הזמן אני משתמש בקליינט ThunderBird אז לא משנה לי.
![]() |
# 18 |
הוסטסניון
|
גימייל איימיל כ"כ נוח בהתחשב שקודם השתמשתי בספקית/הוטמייל(בתקופה של ה 10 מגה)או וואלה
וואלה ממש גרועית מלא פעמים שלחתי איימילים חשובים לחברות וזה לא הגיע ואז יש את המצב שאתה לא יודע אם לשלוח שוב או לא קיצור וואלה ממש גרועים לדעתי איטי בטרוף וכו' וכו' גימייל מאוד נוח מהיר ממש כל הכבוד ואיזה גאוניות הם השתמשו הם יצרו פסיכולוגית מצב שכולם רצו ג'ימייל בגלל ההזמנות והכל איימיל כ"כ טוב נקווה שרק ימשיך ככה |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|