![]() |
# 1 |
חבר על
|
בעיה באינטרנט בלינקוס
שלום לכל גולשי הוסטס !
אני קצת חדש בתחום אני יסביר לכם בדיוק מה הבעיה שלי התקנתי linux suse ואני לא מצליח להתחבר לאינטרנט אני מחובר דרך הכבלים L2TP ל 013 (ברק) הלינקוס זיהה את המודם שלי ובוינדוס אני ניכנס דרך חייגן שהורדתי כניראה שבלינקוס אני גם צריך חייגן אבל שהורדתי את החייגן כמובן שהוא לא עבד לי כי הוא סיומת EXE שמתאים לווינדוס... איך אני מגדיר אינרנט בלינקוס ? תודה רבה מראש לעוזרים (הודעה ה 100 !!!) |
![]() |
![]() |
# 2 |
אקס מנהל
|
עריכה, סליחה לא ראיתי
![]() אתה לא אמור להוריד חייגן, אמור להיות לך חייגן בתוך מערכת ההפעלה, תחפש בלוח הבקרה. |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר על
|
חיפשתי "שברתי את הראש "!
לא מצליח Last edited by AmStAf; 04-02-07 at 17:09.. |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר על
|
שלחתי לך בהודעה פרטית מדריך מפורט איך לטפל בבעיה שלך
|
![]() |
![]() |
# 5 |
משתמש - היכל התהילה
|
אני שמח שאתה גאה בעצמך כל כך עד שאתה מספים בהכרזה פומבית על שליחת ההודעה, אך כמו שכבר ציינתי מדובר בספאם לא רצוי.
זה מאוד פשוט, רוצה לענות לו פה? תכתוב פה את התשובה שלך. רוצה לענות לו בהודעה פרטית? שלח לו את ההודעה הפרטית. אתה יכול לשלוח לו הודעה פרטית שמודיעה לו שהגבת כאן, אך ההפך אינו מתקבל. קיבלת אזהרה (לפי מספר הנקודות שלך כרגע אתה גם מורחק). |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר על
|
תודה רבה DCB אבל אני לא מצליח עדיין
הגדרתי את כל החיבורים ושאני עושה ping walla.co.il נותן לי את הדבר הבא : ping walla.co.il 213.57.1.13 שאני עושה ping myroomy.co.il הוא גם נותן לי את הדבר הזה ping myroomy.co.il 213.57.1.13 ולשאני נוגע בהגדרות זה לפעמים נותן לי ping unknow host walla.co.il אני כניראה לא מגדיר טוב המדריך שהבאת לי זה חיבור לבזק ול 013 ברק L2TP זה לא כולל אני רוצה להתחיל לעבוד עם לינקוס אצלי במחשב אבל אני תמיד נתקע אם האינטרנט ? מה אני עושה ? |
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר על
|
מישהו ?
זה מאוד חשוב לי |
![]() |
![]() |
# 8 |
משתמש - היכל התהילה
|
|
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר על
|
לא הפקצתי !!!
זה יהיה השני !! אני פשוט רוצה עזרה ! זה לא היה הקפצה |
![]() |
![]() |
# 10 |
משתמש - היכל התהילה
|
הנושא היה בחלק העליון של העמוד, לא היתה שום הצדקה להקפצה.
עכשיו תפסיק עם ההודעות הלא קשורות, בפעם הבאה אני אנעל ואתן לך אזהרה נוספת. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|