![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
שאלות: על גוגל וגוגלאדס
1.ראיתי הרבה מדברים על אינדוקס בGOOGLE
אם הבנתי נכון זה להכנס למאגר של גוגל אבל אני חשבתי שגוגל מוצאת אותכם בלי שתצטרפו לרשימה שלה כי זה כל הקטע של מנוע חיפוש אז בעצם למה שאני ירצה לאנדקס את האתר שלי מה זה תורם וכמובן איך אני עושה את זה- והאם אתר מאונדקס יש לו סיכוי להרוויח יותר מGOOGLEADS? 2. PR מעלה גם את הכסף שאני מקבל PER לחיצה בGOOGLEADS? (בנוסף לפרמטרים האחרים) 3.אם אני נותן קישור מהאתר שלי לאתרים אחרים אבל שם את זה במסגרת מוסתרת או משהו כזה ככה שלא רואים את זה זה עדין יתרום לPR? ואם כן ניתן לתפוס את זה? ואם כן איך מענישים 4. יש לי באתר 1PR/2PR אם אני מהאתר שלי עושה קישור ל1000 דפים סתמים שהכנתי וכל דף סתמי מפנה לכל 1000 הדפים האחרים אז אני יכול ככה להגיעה לPR גבוהה ברמאות? כי בכל זאת דף שיש בו רק קישורים (גם אם זה 1000) לא שוקל הרבה אז לא דיי בר ישום ועכשיו |
![]() |
![]() |
# 2 |
משתמש - היכל התהילה
|
אוקי,
1. בשביל להתאנדקס בגוגל ולהרוויח גולשים ע"י עלייה למקומות הראשונים דורשת כמות מכובדת של קישורים איכותיים שיפנו לאתרך. בדוגרי, כולם יכולים להתאנדקס בגוגל אבל אף אחד לא מבטיח לך מיקום טוב (בתוצאות). 2. ממש לא! אני שם לב שהרבה התחילו לשאול את השאלה הזו פה, חד משמעית לא!. 3. אתה יכול להענש ובגדול, גוגל יכול במקום לעלות אותו לpr 2+ להוריד לך את הpr ל-0 ולהעלים אותך מגוגל!, מה שנקרא "שכונה רעה" - אתרי ספאם שמציפים את הרשת בדפים שלא רלוונטים לגולש. 4. תקרא את התשובה ל-3, אותה תשובה. תיהיה אמיתי - תרוויח. מקווה שעזרתי. |
![]() |
![]() |
# 3 |
Permanently Banned
|
בואנה אליאב אין לך בושה הא? תיהיה אמיתי - תרוויח ?!
זה לא אתה שרימית את גוגל? |
![]() |
![]() |
# 4 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
אליאב, זה די מצחיק שאתה אומר דבר כזה, לא? לגבי השאלות, באופן כללי: - אין דבר כזה גוגלאדס, יש דבר כזה גוגל אדסנס. - גוגל אדסנס זה שירות שמציעה גוגל לבעלי אתרי תוכן. - אין שום קשר בין קידום אתרים לגוגל אדסנס, כך שאין קשר בין PR לרווח שלך. - אין טעם לנסות לרמאות, לא יצא לך מזה שום דבר חיובי אלא רק דברים שליליים.
![]() |
# 5 |
הוסטסניון
|
כלל ברזל: אל תנסה "לעבוד" על גוגל, הם יתפסו אותך ויענישו אותך!
אתה שואל איך? 2 גאוני מתימטיקה בראש החברה, וגדוד מתכנתים עם תקציב מפלצתי מספיק לך? דבר שני - הרווח מאדסנס, לא קשור לאתר שלך! הוא קשור רק במובן שהפרסומות המוצגות באתר קשורות לתוכן, מעבר לזה לא! על פרסומת שמוצגת באתר שלך, בעל האתר (או האחראי על הפרסומות) משלם כסף לפי כניסות, גוגל לוקחת לעצמה חלק מהכסף, ואת השאר אתה מקבל. לכן אין קשר בבין האינדוקס בגוגל, ה-pr או צבע הרקע. |
![]() |
![]() |
# 6 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
חח...אז פעם אחת הוספתי תוספת ליד פרסומת של גוגל, ו....? יש עוד כמה אלפים בואו נגיד סבבה? אז יאללה צאו מהקטע הזה. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|