|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
מנהל ראשי בדימוס
|
היה לנו את אותה בגרות? :|
תשובות: 1. א. M=-2 ו-M=4 וגם Mשונה מ-1 ב.-M בין מינוס 1.4 ל-1 וגם M שונה מ-1. בשאלה של גאומטריה היתה לי טעות קלה בסעיף אלף =\ בשאלה של הסתברות בחיי היום יום (שאלה מס' 6) הייתה לי טעות ב-ג' כי המורה לא לימדה אותנו לעשות את זה... קיצר קצת מבאס =\ אבל לפחות ב-003 יש לי 100. |
![]() |
![]() |
# 2 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
וב-ב' זה התשובה שלי (7/5 - 1.4)....אבל לא הייתה צריך לכתוב שונה מ1..כי זה לא נכלל בטווח. אגב, מאור, גיאומטריה היה פשוט מתנה..היה חבל לא לעשות את זה...שאלה לילדים בכיתה ט'. |
|
![]() |
![]() |
# 3 |
משתמש - היכל התהילה
|
הסתברות 20 שניות ויש לך תשובה סופית להשוות עם כל העולם ככה שאתה יוצא מהמבחן שאתה יודע שצדקת ... הנדסה אין מצב להשוות ואתה לא בטוח בתשובה ...
# 4 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
היו לפחות 5 דרכים לפתור את זה בצורות שונות...ואז משווים את הדרך.. וב-ב'...זה היה עם מספרים, ככה שבכל זאת, יש איך להשוות. אגב, מה שיותר טוב בגיאומטריה, זה שאם אתה מצליח לפתור, זה נכון...אני לא מדבר על קטנות שיורידו לך על ניסוח משפט וכו'..אבל אם אין דבר כזה לכתוב ולטעות. בכל זאת, אני לא משהו בהסתברות...ותרגיל 5 היה נראה מוזר מדי...אז עשיתי 1 3 4 , בדקתי ויצאתי. הכי קל בעולם, יותר טוב מהסתברות.... |
|
![]() |
![]() |
# 5 | ||
חבר וותיק
|
ציטוט:
![]() עדיף 3 גיאומטריה משאלה אחת בהסתברות ציטוט:
![]()
![]() |
# 6 |
הנהלת הפורום לשעבר
|
|
![]() |
![]() |
# 7 | |
מנהל ראשי בדימוס
|
ציטוט:
ו-ב' על פי נוסחאות ויאטה (זה סעיף של ויאטה) זה C/a<0 וגם a שונה מ-0, אתה מוזמן לבדוק בספר המיקוד שיש לך. |
|
![]() |
![]() |
# 8 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
אני בספק שהמורה שלי למת' טעתה כשהיא פתרה את זה... וב-ב', נכון שזה ככה, אבל כשזה בין X לY "לא שווה לY" מיותר, כי Y לא נחשב בטווח "בין X לY" לכן לא צריך לכתוב את זה בתשובה, זה לא שלא בודקים את זה, פשוט בתשובה זה מיותר לכתוב, ולפי מה שהמורה אמרה לי פעם, במקרים מסויימים יכולים להוריד לך על זה. |
|
![]() |
![]() |
# 9 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
ביקשו נקודה משותפת אחת ז"א או שיש פרבולה עם דלתא = 0 ואז לפרבולה יש רק נקודה משותפת אחת או שה-a שווה ל-0 ואז אין בכלל פרבולה כי קו ישר .. שזה נקודה אחת .
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|