|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
חבר וותיק
דירוג מסחר: (0)
|
להלן הצעה ל-Reseller מבית Sprint-Serv:
2GB מקום לאחסון 400GB תעבורה (300GB לא ישנו את המחיר) כל השאר ללא הגבלה ממשק ניהול DirectAdmin מערכת הפעלה Linux רק 55 ש"ח בחודש. מידע טכני על השרת: מעבד: (Intel Core 2 Duo (Conroe זיכרון: 2GB DIGMA DDR2 דיסק קשיח: 160GB Western Digital חיבור לאינטרנט: 100Mbit משותף אתרנו: www.Sprint-Serv.net יצירת קשר: דוא"ל: gak [AT] sprint-serv.net מסנג'ר: excdevelop@gmail.com / shimon@sprint-serv.net או בעמוד יצירת קשר/הזמנה באתר. |
![]() |
![]() |
# 13 |
חבר מתקדם
|
p@z - עם אתה מפרסם משהו תדאג למשוך לקחות ולמשוך את העין
Gak | Sprint-Serv.net - יש לכם אי סי קיו? תודה רבה לחברות ולכול השאר, ושוב לכול החברות נא לציין את מה שאתם משווקים בצורה ברורה יותר אני בתור לקוח אמור להיות צמא אליכם ולשרות שלכם בבקשה נא לפרט יותר בהודעות שלכם הודעות חסרות טקסט כבר העיין שלי עוברת להבא אוטומטי... |
![]() |
![]() |
# 16 |
חבר מתקדם
|
Shimon | Sprint-Serv.net
רק בשבילי לפתוח אי סי קיו? אני מתחבר לשרות הטלפון רק ביום ראשון כי יצאתי מבצא יש לי פאלפון שיש בו שיחות רק נכנסות 0542093722 עם אתה בכול זות רוצה לעניין אותי גם אתה נכנסתה לרשימת המיון ויום ראשון אני יבחר אחד מהחברות הנפלאות שכאן עומר - נא לפרט בדיוק מה אתה מציע מה הניסיון שלך ומה היכלות שלך תנאים וכו' שוב תודה רבה לכולם ומזמנכם היקר ![]() *עם משהו נפגע או בכול דרך פגעתי בו או בחברה שלו אני מצטער מראש אבל הלקחות שלי ואני בתור לקוח בעצמי אמור להיות בטוח בשרות *תודה רבה |
![]() |
![]() |
# 17 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
הנה המספר: 407572250. יום טוב ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 18 |
Permanently Banned
|
שלום לך ,
cRv תשמח להציע לך , נפח שטח אירוח : 2 גיגה תעבורה חודשית : 300 גיגה כל השאר ללא הגבלה. מחיר חודשי : 65 ש"ח * העסק קיים 11 חודשים בשוק. * יום שלם נסיון על החבילה. לפרטים נוספים או הזמנות : טלפון (הוט) של העסק : 077-9172929 עובד בין השעות : 13:30 עד 23:00 אורנג' : 054-8022863 מירס : 057-6622261 פקס העסק : 077-7172828 מחלקת מכירות - Sales@cRv.co.il בברכה , |
![]() |
![]() |
# 20 |
חסום
|
שלום לך ,
חבילת Reseller אישית הכוללת : -שטח אחסון מוקצה של 3 גיגה בייט -תעבורה חודשית של 300 גיגה בייט המשך פירוט לחבילה : http://www.extreme-serv.co.il/index2.php?act=resller המחיר ואמצעי התשלום מפורטים בקישור לפירוט מלא לחבילה . ראוי לציין כי ניתן לקבל זמן ניסיון לחבילה ובנוסף ניתן לקבל המלצות מלקוחות קיימים שלנו . לפרטים נוספים והזמנות : ליאור - 052-6336532 |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|