|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
הוסטסניון
|
globalwarming awareness2007 - רוצים להשתתף?
כידוע לרובכם, רצה כרגע תחרות קידום אתרים בינלאומית.
הפרס הראשון בתחרות: מכונית! חוקי התחרות אוסרים על שימוש בדומיין שנקנה לפני ה-15 לינואר. התחרות היא הזמדנות נדירה ללמוד המון על קידום אתרים, ולראות את יכולתכם האמיתית מול אנשי ה-seo הטובים בעולם. לא תמיד שווה להשקיע בזה כסף. אתם לא רוצים לקנות דומיין? יש לי פיתרון בשבילכם! ללא קניית דומיין, הדבר הטוב ביותר שתוכלו לעשות הינו להשתמש בסאב דומיין של דומיין שלכם או בסאב דומיין חינמי. מבחינת קידום, עדיף שביטוי התחרות, יופיע בשם הדומיין. ברשותי נמצא שם המתחם - globalwarming-awareness2007-israel.info, ארוך, אבל כולל את ביטוי התחרות. מעוניינים לקבל Sub Domain של הדומיין הזה? מצויין! כל מה שאתם צריכים לעשות, הוא לשלוח לי בפרטי את כתובת האתר הקיים, לא משנה כמה ארוכה הכתובת שלו, לאחר שהכנסתם אליו לינק שתקבלו בפרטי, ואני אפנה סאב הדומיין שבחרתם אל הכתובת שלכם, כל עוד הלינק נשאר, הסאב נשאר. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
סתם שאלה ? , איך ידעת על זה לפני שזה פורסם ?
והמכונית איך תגיע ? מיסים ? מה ? מה קורה ? אשמח לפרטים על התחרות
# 3 |
האקרפיטבול הנוסטלגי, 2003
|
יש כבר כמעט מליון אתרים מאונדקסים עם "globalwarming awareness2007" של כל ה-SEO הטובים בעולם, הסיכוי שישראלי יזכה = לסיכוי שתגדל לי עין בפיקה של הברך..
שלא נדבר על העובדה שיבוא מכונית = תשלום 120% של מס מעלות האוטו..
# 4 |
חבר פורום
|
או נו באמת מכונית זכיתה במכונית?
קנה כרטיס טוס לארצות הברית תמכור את המכונית חזור הבית עם כסף וזהו (L: יש בארצות הברית הרבה חנוית שישמחו לקנות את המכונית ואם תמכור בחצי מחיר גם תצא טוב מכל העסק הזה (: קודם כל תזכו ואז דברו על הפרסים... האופי הישראלי (: אם , אולי , אם לסבתא היו ביצים היא הייתה סבא... |
![]() |
![]() |
# 5 | |
אקס מנהל
|
ציטוט:
בהצלחה לכל מי שישתתף. |
|
![]() |
![]() |
# 6 | |
חבר פורום
|
ציטוט:
התגובה שלי לא פנתה כלל לפותח האשכול אלה למגיבי האשכול . למה שאני יגיד את זה לפותח האשכול? טיפה לחשוב ! הוא כולה העביר פה מידע והמגיבים אמרו לך תזכה וכו' כו'.. ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 7 | |||
הוסטסניון
|
ציטוט:
תמכור מצדי את המכונית, או שהם ישמחו לתת לך את הפרס השני. יש על התחרות אשכול שאור פתח. ציטוט:
אבל ראית שציינתי את הלמידה כי זה החלק החשוב. ציטוט:
|
|||
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר פורום
|
http://www.hosts.co.il/forums/showthread.php?t=38484
גם בהודעה שלך יש משהו מיותר כי הודעה בנושא כבר פורסמו אתמול כך שלא חידשת דבר מלבד שהגדלת את מונה ההודעות שלך. Last edited by PopUp; 24-01-07 at 23:07.. |
![]() |
![]() |
# 9 |
האקרפיטבול הנוסטלגי, 2003
|
תאי, יש קצת מאוד ישראלים שזכו בתחרויות עולמיות.
אולי אם אנשים היו מתחילים לקדם בתחילת התחרות עכשיו קשה לי לאמין מישהו יצליח להגיע לעמוד הראשון. בכל מקרה, בהצלחה למי שמשתתף =)
# 10 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
חשבתי שאולי יהיה איזה אפשרות להכניס את זה לארץ בלי מס כזה מטורף אז טיפה לחשוב ! לפני שאתה מדבר על האופי הישראלי.
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|