|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 151 |
משתמש - היכל התהילה
|
אי אפשר להוסיף לרשימת האיגנור משתמשים ששם המשתמש שלהם בעברית. מתקבלת הודעת שגיאה שהשם לא נמצא ב-DB.
חבר בקהילה
|
(אני מקווה שלא כתבו את זה לפניי...)
לדעתי אתם צריכים לתרגם את הכפתורים (של הפירסום תגובה ושל פירסום נושא וכדומה)...
מנהל ראשי בדימוס
|
|
![]() |
# 154 |
חבר וותיק
|
|
![]() |
# 155 |
משתמש - היכל התהילה
|
זה לא עובד. כשנכנסים לפרופיל משתמש ולוחצים על הוספה לאיגנור הוא מביא אותך לטופס של הוספת משתמש לאיגנור וממלא בשדה של השם משתמש את השם אוטומטית. כשלוחצים על שמירה מתקבלת ההודעה:
The user 'XXXXXXXXX' was not found in the database. Please go back and correct this problem. You may want to check out the member list.
הוסטסניון
|
אני ממליץ בשבכל הביקרורות הרעות, עד שמי שנכתבה עליו הביקורת לא יגיב אף אחד לא יגיב, אנשים מגיבים "חבל לשמוע" וכדומא בלי לשמוע את שני הצדדים.
|
![]() |
# 157 |
מנהל ראשי
|
האמת שזה בדיון כבר תקופה ארוכה,
בקרוב ייצא חוק מעודכן בנושא. |
![]() |
# 158 | |
אקס מנהל
|
ציטוט:
כמו כן, במידה ויש עוד אנשים שרוצים להוסיף משהו, פשוט במקום לפתוח נושא חדש יכולים לעשות את זה בנושא הקיים. אין טעם להוסיף חוקים לפורום, אני חושב שכבר יש מספיק. כל השאר בנוי על היגיון. כמו כן, אם ידוע לך על תופעה שמשתמש חוזר ועושה את זה פעמים רבות בכדי להעלות את מונה ההודעות שלו, אתה מוזמן ללחוץ על הכפתור:"דווח". ערב מצויין. |
|
![]() |
# 159 |
תודה על תרומתך.
|
מה דעתכם להוסיף קצת חיים לפורום
ולמחוק את האיקונים היותר מכוערים לשים איקונים חדשים כמו אלה לדוגמא : ![]() ![]() לדוגמא את האיקון המכוער הזה : ![]() אפשר בקלות להחליף לאיקון היפה הזה : ![]() או לזה : ![]() מה אתם אומרים ? |
![]() |
# 160 |
מנהל ראשי בדימוס
|
בעיה עם הרקע של הפורום, בכל מקרה יישקל ובמידה ונחליט חיובית נשים אייקונים אחרים.
|
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|