|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
חבר על
|
יש משהו במה שאתה אומר.
פעם אחת עברתי על החוק בלי לשים לב והוא פשוט יצא עלי כאילו אני "חבר" שלו. בדיבור מלוכלך, בשפה שכונתית, וחבל מאוד. יש כאן המון מנהלים שאני בסדר איתם והם איתי. אז עצה שלי למנהלים הראשיים תעקבו אחרי המנהלים שלכם ותראו את היחס המגעיל של רובם. |
![]() |
# 12 |
הוסטסניון
|
meshuga
פשש איזה זיכרון חחח כן הוא צודק עזרת לי -בסוף אם זה משנה לך הוא הפסיק להתקשר באמת meshuga עוזר פה לאנשים ועונה להודעות פרטיות כשאני מתלונן על אזהרות אז יש פה לאן לפנות meshuga תודה רבה |
![]() |
# 13 |
מנהל ראשי בדימוס
|
דור הנכבד, הטענות שלך היו מופרכות, אתה פשוט עברת על החוקים כל פעם מחדש, מה גם שהמשתמש שאתה כותב ממנו נרגע הוא משתמש מוכפל (כלומר משתמש שני שלך פה), לכן הוא מושעה...
|
![]() |
# 14 |
מנהל ראשי
|
חבר'ה חבר'ה חבר'ה,
כמו שהקדמתי ואמרתי קודם - זה לא הזמן או המקום. אבל..כן יש מקום לבמה, שחייב להוביל את כולנו לדבר ולשמור על רמת דיבור מקסימלית, אני מבקש מכולם לא לכלול כאן תלונה על מנהל זה או אחר, תלונות כאלה - נא העבירו למנהלים הראשיים. למרות הרושם השלילי של פותח האשכול - גם המנהלים הם בני אדם, וגם אם יום-יומיים לא ענו לכם- תשובה תענה. המנהלים "עובדים" בפורום ללא תשלום או תמורה כלשהיא ולכן גם אי אפשר לצפות למענה מיידי - הכול נעשה במטרה לעזור למשתמשים, לא להלחם בהם. בכל אופן, תגובות נקודתיות (MaorA) בפרטי, נראה לי טיפשי להכנס כאן לוויכוח "הוא אמר - אני אמרתי". בבקשה תתמקדו בנושא, ובכלליות - לא פרטני. |
![]() |
# 15 |
מנהל ראשי בדימוס
|
המשתמש דור הושעה ראשית משום שיש לו כפילויות משתמשים מה שאסור אצלנו בפורום, לכן היינו עדינים איתו והשענו לו רק את אחד המשתמשים שלו.
בנוגע לתלונה של דור, הוא פנה אליי בפרטי בנוגע ליונתן והוא קיבל תשובה מהירה מאוד, שהעניין ייבדק, לאחר שהעניין שנבדק פניתי אליו ואמרתי לו להביא לי אזהרה אחת לא מוצדקת שהוא קיבל מיונתן, הוא שאל איזו דוגמא ואני השבתי לאזהרה, הוא כמובן לא הביא לי את הדוגמא ולכן לא היה ניתן להמשיך את הבדיקה, דור קיבל את היחס המתאים ונענה. האשכול נעול כי אין על מה להגיב, לילה טוב. DCB: אני חושב שהייתי זוכר אם היית מתלונן על מנהל מסויים, אתה לא התלוננת וגם אני חיפשתי את ההודעה 3 דפים אחורה ולא מצאתי שום הודעה (מתוך3364 הודעות שכולן נקראו). תאמין לי שכל הודעה נקראית בעיון רב ובאה להנהלה אם צריך. אתה רצית לקבל "דרגת כבוד" היות שאתה ותיק (הנה אתה רואה שאני זוכר את כל ההודעות הפרטיות שאני מקבל?) ואני השבתי לך שזה לא לעניין כי זה שאתה ותיק (ולא פעיל יחסית) לא אומר שמגיע לך דרגת כבוד, יש גם ותיקים שמושעים. אז אולי זה מציק לך ובגלל זה אתה אומר ששלחת הודעה על התללוננות ואנחנו לא מתייחסים, אולי באמת קיבלנו אבל לא התייחסנו מסיבות כאלה ואחרת (מה שאני באמת לא מאמין) בכל מקרה, אתה מוזמן לשלוח לי שוב את אותה התלוננות. נ.ב: אני לא רוצה להראות לכם את אותה התגבוה האחרונה שקיבלתי מדור בפרטי, זה פשוט ילכלך את דפי הפורום, לא כדאי. |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|