|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חסום
|
בזק מגדילה את מהירות החזור בחבילת ה-5 מגה ל-500kb
בזק הודיעה היום (א') על העלת מהירות החזור באינטרנט המהיר (ADSL) בחבילה ה-5 מגהביט (הגבוהה ביותר היום). מהירות החזור בחבילה זו תעמוד מהיום על 500 קילוביט לשניה (כאשר עמדה עד היום על 250 קילוביט לשניה).
מצטרפים חדשים לחבילה יקבלו את מהירות החזור הגבוהה עם הצטרפותם, ואילו מנויים קיימים של החבילה ישודרגו בהדרגה ויקבלו על כך הודעה. הגולשים יכולים לרכוש מסך Samsung בגודל 17 אינץ' מדגם Syncmaster 731B ב-100 שקלים בלבד – ההטבה כרוכה בהתחייבות של שלוש שנים לבזק. שדרגו הדרגתי לכל החבילות בזק הודיעה בחודש ספטמבר על שדרוג הדרגתי של מהירות החזור בכל החבילות, למעט חבילת 5 מגבהיט, ללא תוספת תשלום, ובמקביל הורידה את מחיר החבילה ל-99 שקלים לחודש. חלק מהלקוחות שפנו אז לשירות הלקוחות כדי לבצע את השדרוג באופן מידי התבקשו לחכות . מהירות החזור בחבילת ה-5 מגהביט ב-HOT עדיין עומדת על 256 קילוביט לשניה, ומחירה 120 שקלים לחודש, ו-109 שקלים ללקוחות הטלווזייה ב-HOT. המחיר ב-HOT ובבזק אינו כולל, כמובן תשלום נוסף של כ-99 שקלים לספקית האינטרנט. רק 50-60% יכולים להתחבר לחמישה מגהבייט בבזק ציינו כי ההתחברות לחבילת ה-5 מגה בייט מותנית בתשתית הטכנולוגית וכי רק כ-50%-60% מגולשי האינטרנט של בזק יכולים להתחבר אליה. באזורי הערים צפופות האוכלוסין 70%-80% מהגולשים יכולים להתחבר לחבילה המהירה. דעה אישית : מדובר פה בקידום גדול לאינטרנט הישראלי , אני שידרתי ל 5 מגה לפני מספר ימים ... ועכשיו עם ההעלאה הזו , זה יסדר אותי טוב ![]() בנוגע למבצע עם המסך - בולשיט אחד גדול .. בחישוב קל .. 99 שקלים שזה רק התשתית X 36 חודשים זה 3600 שקלים .. ואיפה הספק ? יש להם פה רווח ענקי על המסכים האלו .. ככה שעדיף לקנות אותו בחוץ .. |
![]() |
![]() |
# 2 |
Permanently Banned
|
מה זאת אומרת ? עכשיו יש לי 250 העלאה
אני רוצה להגדיל, זה יעלה לי כסף ? לפני חודש וחצי החלפתי חבילה. |
![]() |
![]() |
# 3 |
אין כמו ב127.0.0.1
|
חרא, יש לי 2 וחצי ואני עם רשת אז זה מרגיש כמו 250kb.
אני לא חושב שלהכפיל את זה ולהרגיש כמו 500kb יעזור לי.. בכל מקרה המבצע בבזק נחמד, פעם זה היה הגדלה ל2.5 וקבלת MP4 ב70 ש"ח. אם לא הבנת המבצע לא כרוך בתשלום 99 שקל למשך 3 שנים, המבצע כרוך בהתחייבות להישאר אצל בזק תאורתית ולא לעבור לHOT מעשית. |
![]() |
![]() |
# 4 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
קודם שיורידו מחירים ואז נדבר
|
![]() |
![]() |
# 5 | |
חסום
|
ציטוט:
אם אתה מכפיל את ה 99 שקלים שאתה משלם להם תשתית למשך 3 שנים זה יוצא 3600 .. והמסך במקרה הטוב שווה 1000 גג 1200 .. אז איפה הרווח שלך מכל העניין ? ועוד משלמים 100 שקלים .. הרווח שלהם הוא גדול מאוד ומשתלם מאוד .. והם גם מרוויחים לקוח ל 3 השנים הקרובות מסקנה ? קנו את המסך ב 36 תשלומים יצא לכם הרבה יותר זול ובלי התחייבויות לאף אחד ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 6 |
משתמש - היכל התהילה
|
דבר אחד טוב בטוח יצא מזה וזה תחרות
![]() אם אני לא טועה טכנית, הכבלים יכולים לספק הרבה יותר UPLOAD מבזק ועכשיו הם יהיו חייבים להחזיר מלחמה מה ואז בזק גם יחזירו מה שיגרור הורדת מחירים ושיפור במהירויות.
# 7 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
![]() |
![]() |
# 8 |
משתמש - היכל התהילה
|
יהיה לו, אבל בזק יוכלו להתיחס אליו עד אז כמו אל זבל והוא לא יוכל לעבור להצעות משתלמות יותר.
ובטח יש שמהסעיף להפרת הסכם שאם אתה עובד בהתחייבות אתה צריך לשלם להם איזה 2000 שקל על המסך שהוא לא שווה להם 600 שקל.
# 9 |
תודה על תרומתך.
|
ממ...תודה על העדכון=]
בהחלט ממליץ לכולם לעבור ל5 מגה. מהירות חלומית ![]() |
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר מתקדם
|
אז תוך כמה זמן זה אמור להתעדכן?
יש לי 5 מגה ממזמן.