|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 21 |
מנהל ראשי
|
מי אתה בכלל?
![]() ביקשתי את התגובה שלך ![]() למקרה שאתה מתלבט - לא. ![]() אני בעד שיפרצו ויורידו כל פורום או אתר שעוסק בפעילות לא חוקית, אם זרועות החוק במדינה מדשדשות ולא יכולות לתת מענה מתאים - לפחות מישהו אחר יעשה את זה. Last edited by דניאל; 17-01-07 at 14:51.. |
![]() |
![]() |
# 22 |
חבר וותיק
|
אני מישהו, לא אמור לעניין אותך.
נראה לך שאני ביקשתי את התגובה שלך בעניין? ממש לא. זה שאתה מתנהג כמו ילד קטן ואומר "מגיע לך" החלטה שלך. ועוד חשבתי שאתה בוגר ![]() חחח אני רואה שערכת אז בוא יערוך: הפורום שלי לא חוקי ונכון, אין מה לעשות. אתה מכיר פורום כללי שהוא חוקי בלי לינק אחד של הורדה? Last edited by Nadav; 17-01-07 at 14:59.. |
![]() |
![]() |
# 23 |
מנהל ראשי
|
כנראה שטעית.
בכל אופן, כפי שזה פורום ולא פגעתי בך בצורה כלשהיא, אני באמת לא רואה סיבה שתפגע בי בצורה כלשהיא, כמו שאתה מגיב ומציג את דעתך -> גם אני עשית כך..וללא שום קשר אליך. יום נפלא! ![]() |
![]() |
![]() |
# 24 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
מה אתה מציג בעניין שלך? שמגיע לי? אני לא מבין מה יוצא לך מזה. לדעתי ערבים שפורצים לישראלים מגיע להם למות, סבבה? נגיד ופורצים לשרת שלך מה אתה חושב בעניין? |
|
![]() |
![]() |
# 25 | |
מנהל ראשי
|
ציטוט:
אני בעד שיפרצו ויורידו כל פורום או אתר שעוסק בפעילות לא חוקית, אם זרועות החוק במדינה מדשדשות ולא יכולות לתת מענה מתאים - לפחות מישהו אחר יעשה את זה. |
|
![]() |
![]() |
# 26 |
האקרפיטבול הנוסטלגי, 2003
|
![]() ![]()
# 27 |
חבר וותיק
|
חחח
באמת כדי לריב האשכול הופך לספאם. ובקשר לפתוח האשכול תחפש מתחזק טוב.
# 28 |
חבר מתקדם
|
פרצוווווו עכשיו גם למתחרים הכי גדולים של הוסטטטטטטטטטטט, כולם להיכנס לשם, בעע אני לא יביא לינק כי אסור סעמק חחח
|
![]() |
![]() |
# 29 |
הוסטסניון
|
חחח! והם עוד קוראים לעצמם "פורום של מקצוענים!"...
|
![]() |
![]() |
# 30 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
אני מאוכסן במקרה על הפורום המתחרה של הוסטס-.- על מי אתה חושב שדניאל ואני מדברים עליו ולמה הגענו לוויכוח הזה? |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|