|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
Sony Ericsson K610I
קניתי פלאפון חדש..
Sony Ericsson K610I.. למי שלא מכיר הנה מידע: תפריט: עברית, אנגלית, רוסית וערבית זכרון: זיכרון של 16MB לאנשי קשר, סרטוני וידאו, תמונות, יומן, הודעות ואפליקציות 250 אנשי קשר בכרטיס ה - usim צלצול: רינגטונים פוליפוניים קבצי MP3 וקבצי MP4 רינגטונים נוספים באמצעות הפורטל הסלולרי oboxlive איכות סאונד 72 פולי רטט להתראה שקטה או בנוסף לצלצול sms: שליחה וקבלה של sms בעברית, אנגלית, ערבית ורוסית mms: שליחת הודעות וידאו ותמונה (mms) בליווי צליל מהמכשיר ישירות למכשיר סלולרי תומך (mms) או לדואר אלקטרוני הורדות: סרטוני וידאו, טפטים, משחקים ורינגטונים פונקציות מיוחדות: שירות שיחות וידאו Video streaming: תמיכה בצפייה מיידית תמיכה ב my playlist צג איכותי גודל 1.9אינץ 176X220 פיקסלים, 262k צבעים מצלמה 2.0Mpixel וידאו וסטילס (זום X2.5) רמקול פנימי מובנה עורך וידאו, תמונות ומוסיקה נגן מוסיקה MP3 גישה למידע אינטרנטי דרך WAP על גבי UMTS קישוריות מגוונת: Bluetooth וכבל USB תכונות נוספות: יומן פגישות, שעון, שעון מעורר, טיימר, סטופר, מחשבון, משחקים * אפשרות להרחבת הזיכרון תמונות: ![]() ![]() קניתי בצע לבן.. על איזה כרטיסי זיכרון לפלאפונים את ממליצים? Last edited by HBK; 16-01-07 at 17:21.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר מתקדם
|
יש לי גם פלא כזה
אחלה בחלה של פלא תתחדש
# 4 |
חבר בקהילה
|
|
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר מתקדם
|
פלאפון נחמד, לא הכי אהבתי את האיכות שלו.
ת'חדש... |
![]() |
![]() |
# 6 |
הוסטסניון
|
לי יש את ה-800...פלאפון אדיר!
|
![]() |
![]() |
# 8 |
הוסטסניון
|
תתחדש אחלה פלא
# 9 |
חבר בקהילה
|
תודה לכולם..
ה-Sony Ericsson K800I באמת קטלני רק שהוא עולה 2400 ש"ח.. |
![]() |
![]() |
# 10 |
משתמש - היכל התהילה
|
אתה קונה כרטיס זיכרון, נכון? 16MB זה כלום.
1GB יעשה את העבודה ל-MP3 מפוצץ שירים. אני מת עליו, צורה מאגניבה. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|