|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
חבר וותיק
|
SUP,
לפי תנאי השימוש שגם אני חתמתי עליהם כדי לפרסם מאמר שלי באינטרנט אתם חייבים לתת בעמוד שבו מופיע המאמר קישור לאתר מאמרים סי או אי אל ולהוסיף את החתימה שאני בחרתי ביחד עם המאמר. ברגע שאתם לא עושים את זה, זה נקרה הפרת זכויות יוצרים שהעונש על דבר כזה הוא מאוד כבד. אני מציע לך או למחוק את המאמר או להוסיף את המאמר בדיוק כמו שהוא מופיע באתר מאמרים עם החתימה שלי. |
![]() |
# 12 | |
משתמש תחת חוזה ניסיון.
|
ציטוט:
לא קראתי את התנאי שימוש ולפי מה שהבנתי צריך לתת קרדיט לאתר Articles אז נתתי אבל עדיין, התקיפה שלך ממש לא לעניין אתה תמיד יכול להיות יותר סימפטי. בכל מקרה הקרדיט נוסף
# 13 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
סה"כ סבבה של אתר תשפרו תפלאש... |
|
![]() |
# 14 |
תודה על תרומתך.
|
אשמח להצטרף לצוות :]
חח... מרשים.
חבר וותיק
|
ציטוט:
תלמד להבא שאם אתה משתמש במוצר תקרא את תנאי השימוש שלו כי אחרת אתה עלול למצוא את עצמך בתביעות שאפילו לא חשבת עליהם. בכל מקרה, ראיתי שהוספת את הקרדיט אבל זה לא כמו שמופיע באתר מאמרים. תסתכל בדיוק איך החתימה שלי מופיעה שם כולל הקישורים והכל. |
|
![]() |
# 16 |
קידום ושיווק אתרים
תודה על תרומתך איש! (: |
האתר מאוד יפה אבל מבחינה של קידום יש קצת בעיה עם הפלאש.
אבל אני מניח שאתה כבר יודע את זה עם עבדת על האתר עם תאי. |
![]() |
# 17 | |
משתמש תחת חוזה ניסיון.
|
ציטוט:
הכומר, אשמח אם תיידע אותי איפה בדיוק הבעיה בקידום כי אני לא מוצא בעיה.. ולא עבדתי על האתר עם תאי, הוא רק רשם לי כמה טקסטים את הרוב אני רשמתי
# 18 |
חבר על
|
אהבתי, שיהיה בהצלחה.
|
![]() |
# 19 |
משתמש - היכל התהילה
|
- פלאש: אפשר לראות איפה עשיתם את החיבורים של העננים, זה די בולט וחבל. תערכו את התמונה של העננים שלא יוכלו לזהות את החזרות. היה נחמד גם אולי לראות פרפרים קטנים מתעופפים ברקע, זה יוסיף הרבה לפלאש שהוא די סטנדרטי.
- הריבועים של החבילות: אני חושב שאם הייתה לוקח את הכותרת ושם אותה על החלק הירוק זה היה נראה הרבה יותר יפה. גם המרווחים בין כל הריבועים לא שווים. את הלינק של ה"פרטים נוספים" הייתי מגדיל ועושה יותר בולט. ד"א, האייקונים אתם הכנתם? קצת מוזר לראות את כל האייקונים בסגנון מסוים ואז את השרת... - יש עדיין חלקים שהם under construction, אם אתם מעלים אתר שכזה תגמרו אותו עד הסוף. כנ"ל לגבי המאמרים, חבל שלא נתתם עוד פוש וכתבתם בעצמכם. כנראה בגלל הלחץ להרים את האתר ![]() אני יודע שכל הערות שלי עם על קטנות, זה רק בגלל שאני חושב שהאתר שלכם באמת טוב ואלו הדברים הקטנים שיכולים להפוך אותו באמת למושלם ![]() בהצלחה לכם ![]()
משתמש תחת חוזה ניסיון
|
מדהים !~!
|
|