|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
משתמש - היכל התהילה
|
נראה טוב, אהבתי.
רק הדבר הזה של הנא המתן מעצבן מאוד, עדיף להוריד. |
![]() |
# 12 |
חבר על
|
אהבתי את העיצוב ואת הפלאש.
קצת מעצבן ההמתנה בין עמוד לעמוד אבל בקטנה... בהצלחה לכם! |
![]() |
# 13 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
ומה הקשר יותר יפה ככה? זה נראה בדיוק אותו הדבר... ההבדל הוא בזמן הטעינה של האתר שלך + האפשרות לסמן את הטקסט (כן, זה דבר חשוב) + אפשרות קידום במנועי חיפוש (אני מניח, לא ממש מבין בזה אבל זה נשמע הגיוני).
# 14 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
עזוב תמשיך את השיחה בפרטי אם בא לך חבל שאתה יוצר פה ספאם.. תודה לכולם.. Last edited by Pro-Host.co.il; 14-01-07 at 00:46.. |
|
![]() |
# 15 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
לא מבין למה אתה חושב שזה ספאם, ביקשתם הערות על האתר. אם אתה חושב שעצות לשיפור זה ספאם, שיהיה. אני לא חושב שזה גם משהו לפרטי, אנשים שמבינים יותר ממני בקידוד וקידום יכולים להוסיף. בכל מקרה, אני לא אגיב יותר כבקשתך ![]()
# 16 |
חבר פורום
|
אגב עדן ואבידן הטקסט באתר לא טוב בכלל
ממליץ לך לשלם על טקסט ולקבל איכות ולא לעשות חפיץ כי איכות ורצינות מתחילה בדברים הקטנים... דומה אחת לטקסט החלש Pro-Host, מתחייבת ל99% Uptime (יציבות השרת). אנו מתחייבים לעסקה המתאימה, הנוחה והמשתלמת ביותר בשבילך! דבר כזה לא רושמים באודותינו. באודותינו רושמים מה החברה מספקת מתי היא התחילה לעבוד עם אלו אנשים היא התחילה לא רושמים הבטחות באודותינו.. |
![]() |
# 17 |
משתמש - היכל התהילה
|
בהצלחה אבי =]
|
![]() |
# 18 |
הוסטסניון
|
סליחה על התגובה כן? אבל גרוע גרוע ועוד הפעם גרוע.
העיצוב יפה אבל האתר? גרוע. למנועי חיפוש: אין שום דרך להגיע לשאר דפי האתר שלך, יש מעט מאוד טקסטים באתר כי הרוב תמונות. לגולשים: על זמן הטעינה, כמה קצר שהוא לא יהיה, תוריד לך 10% מהגולשים. על הטקסט הלא ממש שיווקי, אי היכולת לסמן טקסט בכל מיני מקומות, יחס ההמרה שלך הופך לשברי אחוז, אם לא אפסי. אני ממש ממליץ לכם לשפר את העניין, אני מוכן לעזור אפילו, בהצלחה לכם! עריכה: אם אתה רוצה אני אגיד לך למה, אבל אני ממש ממליץ לך להוריד את ה-http מכתובות הלקוחות. Last edited by taikaish; 14-01-07 at 13:31.. |
![]() |
# 19 |
Permanently Banned
|
בהצלחה ... אחלה אתר
![]() |
![]() |
# 20 |
Permanently Banned
|
13:25 - לא עובד.
|