|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר חדש
|
תשלום מאדסנס - צ'ק או העברה בנקאית?
מה היא האפשרות העדיפה מבין שתי האפשרויות הללו, ולמה?
אשמח לכל עזרה והחכמה ![]() |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר על
|
העברה בנקאית לדעתי הכי נוחה לא? חוסכת לך את כל הבלאגן של צק. (אבל, תבדוק אם יש עמלות)
|
![]() |
![]() |
# 3 |
משתמש - היכל התהילה
|
העברה בנקאית.
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר וותיק
|
ללא ספק העברה בנקאית - בצ'ק לקחו לי עמלה של 50$ !!!!!!!!!
# 5 |
חבר בקהילה
|
|
![]() |
![]() |
# 6 |
תודה על תרומתך :)
עסק רשום [?] |
העברה בנקאית :
יתרונות: העברה מהירה - סוף החודש והכסף כבר אצלך. ללא עמלה. ישר לבנק - לא צריך לרוץ ולהפקיד צ'ק. חסרונות של הצ'ק: - הצ'ק מגיע תוך שבועיים - שלושה . - עמלה על הפקדת הצ'ק - לרוץ לבנק ולהפקיד אותו התשובה דיי ברורה לא ?
# 7 |
חבר בקהילה
|
|
![]() |
![]() |
# 8 |
תודה על תרומתך.
|
|
![]() |
![]() |
# 9 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
ככל שתקבל צ'ק גדול יותר כך הם ירצו לקחת יותר, אם מישהו מקבל צ'קים של עשרות אלפי דולרים הם ירצו לקחת לו באחוזים לא 16 ש"ח. אגב ORI עוד חסרון לצ'קים זה בעיות עם צ'קים מחו"ל מט"ח (מטבע חוץ) זה בגלל שעל פי מה שהבנתי ניתן לבטל את הצ'קים האלו גם אחרי כמה שנים ואז הבנק לא רוצה לקחת על זה אחריות וכו'... לי עשו בעיות עם צ'ק מט"ח של ADBRITE. בכל מקרה העברה בנקאית כדאית ללא ספק.
![]() |
# 10 |
חבר בקהילה
|
רציתי לשנות עכשיו להעברה בנקאית, אבל זה לא יספיק לאשר לי את זה (4-10 ימים לחכות שהם יפקידו משהו).
אז הפעם אני אלך על צ'ק, ונראה איך זה הולך. כדאי צ'ק רגיל או אקספרס? (הרווחתי בסביבות ה200 דולר, 24 דולר זה לא קצת בשבילי) |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|