![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
[שאלה] cases
יש לי שאלה שקשורה בקייסים.. ראיתי בפאנלים לניהול אתרים בזמן האחרון שכולם עושים את הדבר הבא:
PHP קוד:
![]() שזה מוביל לדף של ערכית ה-דפים, השאלה היא איך עושים זאת? כלומר אני צריך לעשות include כך לדף אחר? זה הורס את המבנה.. PHP קוד:
![]() יש דרך אחרת לעשות את זה? תודה מראש לעוזרים, ואני אשמח אם מישהו שמבין בעניין יוסיף אותי לתוכנת המסנג'ר כי יש לי עוד הרבה שאלות.. ![]() |
![]() |
![]() |
# 2 |
דוגמן הבית השמן
תודה על תרומתך :) |
לא כ"כ הבנתי מה אתה רוצה לעשות ככה...
אפשר לאנקלד פעם אחת עמוד מוסיים ובעמוד שאינקלדת אתה מאנקלד עמוד נוסף לפי הבדיקה השניה.. זה בערך מה שהבנתי שאתה רוצה לעשות.
# 3 |
חבר וותיק
|
השאלה שלי אם אפשר שלא לאנקלד פעמיים אם כן כיצד עושים זאת?
|
![]() |
![]() |
# 4 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
אפשרי, ובנוסף בדרך בטוחה.
ליצור מערך אשר מכיל את ה ACT שאתה רוצה, לדוגמא: PHP קוד:
אם כן תעשה אינקלוד: PHP קוד:
|
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר וותיק
|
תודה רבה אשמח אם תוסיף אותי למסנג'ר: djgs@walla.com! [אני צריך לשאול אותך כמה דברים]..
|
![]() |
![]() |
# 6 |
משתמש תחת חוזה ניסיון.
|
אני עובד עם מסד..
# 7 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 8 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
אבל למה להסתבך עם תווים מיוחדים ו ../ (שלא ילכו אחורה) וכו'.. עוד יותר מסבך את העניינים. לדעתי הכי קל ככה. (אפשר גם להשתמש במסד כמו שדניאל אמר אבל זה סתם בזבוז משאבים) |
|
![]() |
![]() |
# 9 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
לעומת זאת, אצלי, פשוט מוסיפים את הקובץ. ובמיוחד אני לא רואה טעם להשתמש במסד בשביל דבר כזה כל עוד הוא לא דורש הרשאות... לדוגמא, מערכת פורטל שכל אזור צורך הרשאות מסויימות.. אבל, במידה וזה מערכת פשוטה, אני לא רואה טעם לעשות מערכים ולערב מסד נתונים בשביל להוסיף אפשרויות. |
|
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר וותיק
|
אפשר לקבל את הקוד כדי שכולם ילמדו ממנו meshuga? תודה לכולם על העזרה.
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|