|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 | |
משתמש - היכל התהילה
דירוג מסחר: (0)
|
ציטוט:
דוגמא: להכין 1000 מסכים אפשר בשעה במפעל ומיועד ל-1000 קונים פוטנציאלים. להכין עיצוב (אדם פרטי) לוקח כמה שעות ומיועד לקונה פוטנציאלי אחד. מקווה שאתה מבין את הכוונה שלי. ואני חושב שאפשר להשוות את החנות שתפתח לחנות של מוכר פרטי ב-EBAY (שמה שהוא מוכר נמצא כבר אצלו ושילם עליו בעבר) ולא לחנויות וירטואליות (שמזמינות מהספק רק כאשר מזמינים מהן). עיצוב ייחודי הוא לא תוצר מפס ייצור, תחשוב על זה.
![]() Last edited by sheeze; 11-01-07 at 14:03.. |
|
![]() |
![]() |
# 2 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
אם אתה ספק של הליכונים, אתה מסכם על שיתוף פעולה איתם, נותן להם אחוזים (או בצורה אחרת), והספק אחראי על התמיכה, האחראיות והשליחה של המוצר ללקוח. כאן אתה מבקש ממעצבים לוותר על psd שלהם, ולקבל את הכסף רק במקרה שהם מוכרים. אם היית הולך למגה ספורט או ליבואן של הליכונים, ומבקש מהם מלאי של 100 הליכונים ושתחזיר להם מה שלא תמכור, היית עוזב את החנות מבויש, ועם שאגות של צחוק אחריך. |
|
![]() |
![]() |
# 4 |
הוסטסניון
|
נשלח אימייל
שיהיה בהצלחה עם החנות
# 5 |
הוסטסניון
|
חבר'ה,
אני לא לוקח לכם 30% מהסכום שלכם. אלה 30% יותר ממה שאתם מבקשים. סתם לדוגמה, נגיד אתם נותנים לי את העיצוב ב100 ש"ח. אני שם אותו בחנות ב130, וככה יש לי רווח של 30 ש"ח. ואתם מקבלים את ה100 אשר ביקשתם. (הסכומים הם רק לצורך דוגמה)
# 6 |
משתמש - היכל התהילה
|
לא הבנתי משהו. בוא נגיד הכנתי עיצוב למכירה בחנות שלך ואני נותן לו תג מחיר של 300 ש"ח. עכשיו אתה תמכור אותו ב-390 ש"ח (30% יותר). השאלה שלי, מתי אני אקבל את ה-300 שקלים שלי, ברגע שמישהו קונה את העיצוב בחנות ב-390 ש"ח ואז 90 עוברים אליך ו-300 אלי או שאני מוכר לך את העיצוב ב-300 עם זכויות מלאות עליו ואתה נותן לי במקום את ה-300 ש"ח שאני דורש, בלי שום קשר להאם העיצוב נמכר בחנות או לא.
# 9 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
אתה באמת חושב שחנות מכולת קונה 100 חלב בלי לדעת אם היא תמכור או לא? בעל המכולת מדווח לתנובה על המכירות שלו ומשלם להם לפיהם. את שאר המלאי הוא מחזיר או מחליף במידת הצורך. |
|
![]() |
![]() |
# 10 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
בוא נעזוב את זה במקום לפתח את הדיון כדי שלא נהרוס לבחור את הנושא ![]()
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|