![]() |
# 31 |
הוסטסניון
|
אני יכול לצלם את ההיסטוריה, הוא עכשיו יבוא לאייסיקיו ויתחיל לאיים עליי שוב,
אבל זה מתחיל להיות מבדר. גם כשהוא אמר שיש לו 5 מכשירי מירס חדשים ובעצם רק אחד שאני מניח שההורים קנו לו. ואם היה לו משרד זה היה כתוב באתר, הוא כותב על כל שרת חדש אז את המשרד הוא ישאיר בצד. |
![]() |
# 32 |
משתמש - היכל התהילה
|
תגיד, בן כמה אתה אושר?
קשה לי להאמין שלבחור שעוד לא עשה צבא, או שעשה ממש לפני שנה שנתיים, כבר יש משרד משלו. בנוסף, אם היה לך משרד, אני בטוח שלא היית מחפש את הלקוחות שלך כאן, וכמובן שה"חברה" היתה צריכה להיות חברה בע"מ.
מנהל ראשי
|
ציטוט:
הא?! אני עובד בחברה שרק לאחרונה לקחה משרד, והנה אני..גולש כאן ומפרסם הודעות מפעם לפעם. ולא, החברה היא לא בע"מ. ואם שכחתי לציין..השתחררתי לפני חצי שנה. עכשיו.. מה הקשר בין כל מה שרשמת למציאות? |
|
![]() |
# 34 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
אתה מחפש את כל הלקוחות שלך כאן? אתה מפקח כאן, מן הסתם שתסתובב כאן. |
|
![]() |
# 35 | |
מנהל ראשי
|
ציטוט:
אבל מה שכן, לא צריך לזלזל באף אחד "רק כי השתחרר הרגע מהצבא". |
|
![]() |
# 36 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
איך זה שיהיה לו משרד בלי שיהיו לו מספיק שרתים ולקוחות כדי להחזיק אותו? |
|
![]() |
# 37 |
Permanently Banned
|
עוד פעם התלחת ילד ?
טוב נמאס לי כבר ממך כל הודעה שלי אתה תוקף וזה מתחיל לעצבן אותי תעשה לי טלפון 0576622261 ונגמור את הסיפור הזה חד וחלק אתה בן 14 ואבא שלך קנה לך שרת ליום הולדת ואתה אומר שאין לי משרד ? לצלם לך ? אתה רוצה לבוא ? מישהו רוצה לבוא ?! תפסיקו כבר לתקוף אתם קנאים מסריחים זה מה שיש לי להגיד לכם כואב לכם הלב , ותאי אמרתי לך 100 פעמיים לא להכנסי דברים שלא קשורים לנושא ?! ומאיפה אתה יודע שיש לי עסק כמה חודשים לא טובים ? חח איזה ילד אם היית באמת רוצה לסגור את העיינים היית עושה טלפון הייתי נפגש איתך והכל היה מתקתק כמו שצריך רד מהנושא למה אני יכול להיות אבא שלך ואולי סבא שלך. |
![]() |
# 38 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
ואיך אתה כל הזמן אומר משרד אבל לא מציין טלפון, לא מציין מיקום כלום. ותפסיק לאיים או להגיד שאני ילד, זה לא מביא לך לקוחות. |
|
![]() |
# 39 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
משהו לא טוב לך ? תבוא תגיד לי בפנים אל תגיד לי בפורום אל תגיד לי באיסיקיו תגיד לי בטלפון למה נמאס לי ממך ואתה חושב שאני אוותר לך ? אני לא מציין טלפון ? 0779172929 תקשר עכשיו תשמע את המזכירה בקיצור כואב לך שיש לי עסק ושיש לי כוח שגם שתיהיה בן 20 לא יהיה לך אז אתה כל הודעה מלכלך חבל שהמנהלים לא שמים לב שאתה כל הודעה שלי מכניס נושאים לא קשורים |
|
![]() |
# 40 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
אתה חושב שמישהו מאמין שיש לך משרד עם מזכירה פיצריות ומפעלים? ואני גם לא מצלצל, לי אין מה לדבר איתך לא על גבי הפורום כדי לשמוע איומים שאתה לא רוצה לכתוב בפורום. |
|
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|