|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
האם כדאי לעשות מערכת משתמשים באתר
אנחנו בונים אתר עם מדריכים מפורטים לשפות תכנות (כ-20 עמודים כל מדריך) ובמחשבים בכלל. התכווחתי עם השותף שלי על מערכת משתמשים באתר. הוא טען שצריך מערכת משתמשים באתר כדי לאפשר סטטיסטיקות מדויקות, וכדאי לעלות את רמת האתר ואני טענתי שלא צריך מערכת משתמשים מכיוון שלדעתי משתמשים לא רוצים להירשם ושזה סתם מעיק ובכל אתר מדריכים ובכלל עוד לא ראיתי הרשמה (סיגל,וואבמסטר וכ'ו).
האם אתם חושבים שצריך או לא??? |
![]() |
![]() |
# 2 |
תודה על תרומתך.
|
לא
# 3 |
מנהל ראשי בדימוס
|
לדעתי מיותר.
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר וותיק
|
האתר כולו למדריכים או שיהיה גם פורטל ?
אם רק למדריכים - אין צורך. אם יהיה גם פורטל/פורומים - נחוץ ביותר. |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר וותיק
|
באמת כמו שהוא אמר אם זה פורטל צריך מערכת משתמשים אם זה אתר מדריכים אז לא
דרך אגב אני מצפה ליראות תאתר
# 6 |
חבר מתקדם
|
עוד תגובות...
|
![]() |
![]() |
# 7 |
קידום ושיווק אתרים
תודה על תרומתך איש! (: |
לפי מה שאמרת בפורום קידום אתרים שאתה רוצה להרוויח כסף מהאתר אני מציע שכן תעשה הרשמה אבל כהתחלה לא בשביל לראות את המדריכים אלא בשביל להגיב עליהם ואז ככל שהאתר יתקדם תחייב הרשמה ואחרי זה אולי הרשמה בתשלום.
|
![]() |
![]() |
# 8 |
משתמש - היכל התהילה
|
אואה אתה יותר מידי מדבר על האתר שלך, תעלה אותו לאויר נראה על מה מדובר.
בעקרון אם זה רק מדריכים ללא שום פורטל ופורומים אין צורך בהרשמה - אפילו לא לתגובות. אם אתם משפרים את המערכת בפורטל וכדו', זה נחוץ אך לא הכרחי. |
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר בקהילה
|
תשים פורומים, כדאי לך
אני ממליץ לך לנסות לשים פורומים, ככה תנסה לבנות קהילה לאתר שלך ותוכלו לדבר חופשי על המדריכים.
עם הפורומים באה מערכת משתמשים, ככה שזה פותר לך את ההתלבטות
# 10 |
הנהלת הפורום לשעבר
|
אין בעיה במשתמשים, כל עוד זה לא בא לידי ביטוי על המדריכים, כלומר, גם ל"אורח" תהיה גישה לכל המדריכים.
אז מה יתן בעצם משתמש? רישום לדוגמא לפורום, רשימת תפוצה הגבה למדריכים וכו'... בקשר לסטטיסטיקות?...היום כשיש את האפליקציה של גוגל...זה יותר טוב מכל סטטיסטיקה שתבנה בעצמך. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|