|
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
גוגל אדסנס
שלום, יש לי מספר שאלות:
1. האתר שלי בעברית לגמריי, עדיין לא הבנתי בדיוק מה אני אמור לעשות כדאי לקבל... 2. אחריי שאני מקבל קוד עדיין לא הבנתי, מה אני אמור לפרסם באתרי???, מישהו בבקשה יכול להראות לי דוגמא לאתר שיש בוא פרסומת שלהם?? 3.עדיין לא הבנתי כמה מקבלים על כל קליק או משהו, ואיך אני יכול להפיק מזה את הטוב ביותר??? ץודה לעונים... |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר בקהילה
|
1. לא סיימת את השאלה
2. אתה מקבל קוד ע"פ גודל המודעה שאתה רוצה לשים באתר 3. התשלום הוא לפי המודעות, ככל שבאתר יהיו מודעות שעולות למפרסם יותר אתה תקבל יותר
# 3 |
חבר וותיק
|
http://www.ha-shminia.com/
מודעות כאלו, בתוך הטקסט - מודעות טקסט.. מיועדות לאתרי תוכן במיוחד אתה תקבל קוד בJS ארוך יחסית ותצטרך להשים אותו באתרך. תצטרך להרכיב לעצמך את הקוד בתוך הפאנל תצטרך לבחור צבעים גודל ערוצים וכו'... כדאי שתקרא יותר על גוגל אדסנס ... ואתה מקבל לפי קליק - יותר קליקים = רווחים גבוהים יותר - אם האתר שלך בתחום מבוקש כמו אחסון אתרים - תקבל יותר כסף לקליק. אבל זה כבר ברמה אחרת.
# 4 |
חבר מתקדם
|
XD
אני לא רואה שום מודעה באתר הזה אחי, איפה? ועוד משהו: אני לא יודע מה אני אמור לעשות כדי שייקבלו אותי..... Last edited by Dr.Bug; 04-01-07 at 09:50.. |
![]() |
![]() |
# 5 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
אלא אם כן הJS אצלך כבוי או משהו בסגנון. המודעות ממש ליד הטקסט של העדכון.
![]() |
# 6 |
חבר מתקדם
|
וואי לא ראיתי, שילבו את זה טוב,
אני יכול לשנות את הצבע של הרקע של המודעה...????????? |
![]() |
![]() |
# 7 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
מה שמיוחד בגוגל אדסנס בהשוואה לשירותי מודעות הטקסט בארץ זה שניתן לשלב את המודעה באתרך זה טריק שנקרא בשם מסויים באנגלית שאני לא כל כך זוכר. אתה יכול ממש להמחות בגוגל אדסנס ויש אנשים אפילו שמעצבים עיצובים שלמים מבוססים על מיקסום הרווחים באדסנס... הבעיה היחידה כרגע בשפה העיברית היא אי הרלוונטיות של המודעות וגם שאין הרבה מודעות לפרסם ביחס לאתר באנגלית. אם היו מודעות רלוונטיות זה היה מעלה מאוד את כמות הלחיצות כי אנשים היו קוראים תמודעה שגם כך מאוד משולבת היטב באתר וקשה להחמיץ אותה והם היו לוחצים כי זה רלוונטי לגבם. ![]() ![]()
![]() |
# 8 |
חבר מתקדם
|
יש למישהו מאמר טוב באמת איך "להפיק את המיטב מהאדסנס" חח וואי נשמע מגניב לאללה..
|
![]() |
![]() |
# 9 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
גוגל אדסנס - כל אחד יכול !
![]() |
# 10 |
חבר מתקדם
|