|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
הוסטסניון
|
לא אהבתי. היו לך הרבה יותר טובים.
|
![]() |
![]() |
# 12 |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ניר, לא אהבתי את הקטע של ה"עיצוב אתרים","אפליקציות","קידום אתרים","תחזוק אתרים"..
אלה לא מילים שאנשים רואים בחיי היום היום, ככה שבשביל לקרוא אותם, אתה צריך לסובב את הראש ב90 מעלות...דבר שממש לא עושה את הגלישה "כיפית"...נקודה למחשבה.. הייתי ממליץ לך אולי לחפש משהו אחר לשים בחלל הזה... חוץ מזה, העיצוב נראה לא רע בכלל ![]() בהצלחה במכירה. |
![]() |
![]() |
# 13 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
עסקים לא רוצים שיהנו מהאתר שלהם אלא שיישארו בו יחזרו אליו וגם יקנו בסופו של דבר. כל פעולה, ובטח ניסיון לקריאה של משהו שהוא קשה לקריאה, מצריך החלטה. ככה מאבדים הרבה גולשים. |
|
![]() |
![]() |
# 14 |
תודה על תרומתך.
|
הגיוני שאני יחפש לשים משהו במקום
# 16 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
לא יפה כל כך לדעתי
|
![]() |
![]() |
# 17 |
Permanently Banned
|
אהבתי
![]() רק זה אדום לא ולא כתום חחח דרך אגב הבאר ממש ממש ריק ובכללי אני לא אוהב כאלו הם משעמים תוסיף משהו עננים זה לא פתרון להכל חחח |
![]() |
![]() |
# 18 |
הוסטסניון
|
חמוד לא יותר מזה, אתה חושב באמת שמישהו יתאמץ לקרוא משהו, למה הכתב למטה הפוך כזה, לא אהבתי שהוספת חבילות למעלה.
בכול מקרה, עיצוב קצת משמעמם, לא רגיל לראות עיצובים כאלו אצלך. |
![]() |
![]() |
# 19 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
איך מגדירים את המילה "כיף"...לפי אבן שושן(תן לי ח"ח על ההשקעה): "בעחה זמנו בנעימים, התעלס, התבדר".. ככה, שעיצוב יפה, טקסט מושך...עושה לך תחושה של "כיף"....ומושך אותך להשאר עוד זמן, ולהמשיך לקרוא.. ככה שאפשר להגיד "גלישה כיפית".. ברגע שאתה מנסה לקרוא משהו שאתה לא מצליח, זה מבטל את ה"נעימות" ואז אתה לא גולש ב"כיף".. מקווה שהבנת... ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 20 |
תודה על תרומתך.
|
עיצוב יפה שלך ניר.
הכל נראה טוב חוץ מהחלק של הכפתורים הענקיים שמוצבים על הצד. תנסה לעשות במקום מה שיש שם עכשיו חלק מיוחד של הכפתורים האילו שהיה מיועד לפלאש. תפאדל
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|