|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
הוסטסניון
|
מערכת כניסות יחודיות לאתר-מה תרצו שיהיה בה
אני עובד על מערכת כניסות יחודיות לאתר
כל מי שירצה את השרות הזה פשוט ישים קוד והוא יוכל לראות יחודיות באותו היום חודש אחוזים...כמה אנשים ניכנסו מדפדפן מסויים אחוזים של רזולוציות של המבקרים באתר מאיפה הכי הרבה ניכנסו אליו(מאיזה אתרים) איזה עוד אפשרויות אתם חושבים לשים? ולא לאמר זה התפקיד שלך לחשוב...חשבתי וזה מה שאני עושה בנתיים אני מחכה לתגובות בונות שלכם תודה מראש Last edited by נריה; 31-12-06 at 22:57.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
תודה על תרומתך.
|
נריה, מה שמתכנת צריך היום לחשוב זה על דברים כאלה..
אתה צריך משהו אשר יהיה ייחודי לאתר שלך אי אפשר "לחשוב בשבילך" אתה פשוט צריך לחשוב על רעיון מקורי אשר יביע את האתר בצורה כזו או אחרת
![]() |
# 3 |
משתמש - היכל התהילה
|
לדעתי חבל על הזמן שלך, כשיש היום את הכלי של גוגל, שיש בו מלא אפשרויות, והביצוע מושלם..
|
![]() |
![]() |
# 4 |
הוסטסניון
|
אתה מכיר את extremetracking.com
מן הסתם עובדה הם מצליחים בכל מקרה לא בדקתי את גוגל לעומק אבל כמו בכל דבר גם אצל גוגל חייב להיות חסרונות ו.. יש אתרים של שרות מסויים והם מצליחים בעולם אז מה? לא נפתחים עוד אתרים ? אם יש אתר 1 טוב זה אומר שהשאר לא יצליחו? ממש לא מחייב והמערכת הזאת היא רק חלק מאתר שאני פותח בעז"ה Last edited by נריה; 31-12-06 at 23:12.. |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר בקהילה
|
נריה, דבר ראשון אחי, אל תמציא את הגלגל, כנס לאתרים גדולים כמו אקסטרים טרקינג, ותעתיק מה שמובן מאליו.
אחרי זה תפתח דברים משלך כמו נניח: פירוט מדוייק של מאפייני הגולשים, נניח באיזה דפדפן הם ניכנסו, מה מערכת ההפעלה שלהם, מה הרזולוציה שלהם. נסה להציג את הלינקים שדרכם ניכנסו הגולשים, ומאיפה הגיע הטראפיק הגדול. אל תיתיאש, בהצלחה אחי. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|