|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
ססי משמש תובע את אורי גלר.
טוב מי שקרא עיתונים בשישי-שבת הופתע לגלות (או שלא..) שססי משמש תובע את אורי גלר בטענה שהוא גנב לו את הפילוט של התוכנית.
וואלה? אבל זה לא העיקר, העיקר הוא שהנה עוד הוחכה שססי משמש קצת "דפוק" |קורץ| השופט צריך לקנוס אותו על הפילוט הזה.. תוכנית חסרת תוכן מלבד המתמודדים, זה באמת תוכנית אם פילוט של מתנס שכונתי.. מה בעצם יש שמה? מתמודדים שעושים תעבודה אורי גלר שאומר "תסתכל לי בעיניים...יאאא השפעתי עליך תתחיל במופע שלך..כדאי שיגמר מהר כי הבת שלי כבר מחכה בחוץ" ונותן חסינות..יופי! איפה התפניות? התפנית הכי רצינית שראינו פה זה גלגל הצלה סטייל כוכב נולד (צביקה הדר..יאלה תתבע אותו גם אתה) בקיצור, עזבו משעמם לי הבוקר חח. מני. |
![]() |
![]() |
# 2 |
עסק רשום [?]
|
שיתבע אותו גם ככה האורי גלר הזה משפיע על כל המדינה לרעה , אני רואה ילדים שמנסים לעצור נשימה ומתעלפים חופשי...
כל החברים שלי באים אלי , כשיש איזושהי בעיה כולם פתאום אורי גלר , כל אחד בא אלי : "תן לי לפתור לך את הבעייה בזכות כוח המחשבה...אחת....שתיים....שלושששש !". חצי מהמדינה מושפעים ממנו. |
![]() |
![]() |
# 3 | |
Авторитет
|
רמאי וכל מילה אחרת מיותרת.
אחד הרמאים הגדולים ביותר שהיו בישראל בעשור האחרון.
![]() |
![]() |
# 4 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
לא ידעתי שיש ככה מושפעים |
|
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר וותיק
|
הלוואי עלי להיות רמאי כמוה , כמה אחוזות יש לו.
ועדין לא הבנתי על שום מה הוא רמאי, הוא מעולם לא טען שיש לו כוחת על טבעים. הוא בסך הכול אמר , הציע הצעה האמנתם יופי , לא אז לא. בפועל אין שום רמאות עדיין לא הבנתי למה סיסי תובע את גלר. |
![]() |
![]() |
# 6 |
חסום
|
שיתבע אותו!
איך אני שונא תאורי גלר הזה... |
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר על
|
הוא כן טוען שיש לו כוחות על טבעיים.
למי שאמר שלא, אתה טועה. חבר סיפר לי שאורי אמר באיזה ראיון שכדור זוהר פגע בו במצח...והוא הלך הביתה לאכול מרק והכף התקפלה.. או משהו.
![]() |
# 8 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
פתאום פגע בו חומר רדיואקטיבי, והמילקי נהפך להיות מילקי אוורירי! |
|
![]() |
![]() |
# 9 | ||
Авторитет
|
ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר על
|
חחחח...
זה מה שהוא סיפר בטענה שיש לו כוחות על טבעיים. לא אומר שאני מאמין בזה. הצעירים של היום =\ חייבים לקטול.
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|