![]() |
# 1 |
חבר חדש
|
אתר שלי
www.up-images.il-il.com
אתם יכולים בו לעלות תמונות שלכם מהמחשב ישר לסלולארי שלכם, יש שם אנימציות, רינגטונים, טפטים תהנו Last edited by sariel10; 31-12-06 at 19:12.. |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
לא שיש לי משהו נגד הדיון עשיר התוכן שלך אבל אם אתה לא מוכן לכתוב עליו כמה מילים עם כותרת דיון עיניינית וקצת מידע שיעזור לנו להחליט אם להכנס או לא אז איך אתה מצפה מאחרים להגיב לך על האתר בכלל?
- לא נכנסתי לאתר.
משתמש תחת חוזה ניסיון
|
נחמד מאוד עיצוב טוב ..
מערכת שמקבלים בחינם .. ? כי אני זוכר שהציעו לי כזאת
חבר על
|
=\
90 אחוז מהרקעים שם יש בחינם ברשת :| לקחת רקעים חינמיים ולגבות מהם תשלום לא נשמע לי הוגן ממש.
# 5 |
חבר וותיק
|
עכשיו כשרשמת משהו על האתר - נכסתי והוא נחמד, הייתי ממליץ לך רק להוריד קצת באנרים מלמעלה.
Permanently Banned
|
איך אני אוהב את האתרים האלו מוות חח
לוקחים משהו מוכן לא עושים ממש כלום וחושבים שיהו מיליונרים חחח http://www.mobit.co.il/ כאילו מה??? אנשים מפגרים חחח תשקיע באתר תשב עם צוות של אנשים מתכנתים מעצבים ותוציא אתר טוב בהשקעה קטנה של כסף ככה לא יצא לך כלום לודגמא אני כבר יום 3 על אתר שאני מקים מעיצוב עד לפרט האחרון אני נלחם עד הסוף יש קו שחור קטן בעיה בקידוד אני יבדוק את הקוד 20 פעם אפילו יכתוב אותו מחש כדי שהוא יעלם ופריים כזה דבר שטוטתי זה ממש לא לעניין |
![]() |
# 7 |
הוסטסניון
|
אין פה הרבה אפילו לא דומיין ואיחסון זה מערכת שכל אחד יכול להירשם מוכר וגם לא שווה להשתמש בשירות
|
![]() |
# 8 |
הוסטסניון
|
אהבתי את הצלצול של בטהובן - סונטה מספר 25 חלק 2
חחחח סתם.. תעדכן
Whatever
|
הוא לא יכול לעדכן כלום, החומר נלקח אוטומטית מ MobitClick וההעלאת קבצים היא ישירות ל Micropay.. אין פה שום תיכנות שלו..
הוסטסניון
|
ציטוט:
ולזה שאמר שהוא יוריד את הבאנרים, מה יישאר ייחודי? העיצוב, התוכן, המערכת, ה-sms ובעצם כל האתר חוץ מהבאנר, של micropay. |
|
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|