![]() |
# 51 |
תודה על תרומתך.
|
מעדכנים את שתות.נט כמובן
# 52 | ||
Rar.co.il
|
ציטוט:
יש מספר סיבות שבגללן אני כבר לא יוצא ביום הזה, א. יותר מדי אנשים כבר יוצאים ואומרים שהם חוגגים את הסילבסטר/השנה החדשה. שאני יוצא ביום הזה אני לא חוגג כלום, יוצא כי יש הרבה דברים לעשות. משמע, אני לא רוצה לתמוך ביום שמבחינתי הוא לא חג אך נתפסאצל אחרים כחג. ב. מבחינתי ראש השנה זה דבר רוחני, בדומה לראש השנה היהודי. אני חוגג אותו לא בגלל שאני סופר חודשים עבריים אלא בגלל שאני יהודי. במידה והחג לא היה רוחני-דתי לא היה מעניין אותי מתי השנה מתחילה ומתי היא נגמרת- כך גם בסילבסטר, מבחינתי הוא לא רוחני וכמו שאמרתי...אם זה לא משהו שקשור לדת- מבחינתי זה עוד שנה שהלכה מהחיים שלי ואני לא רואה סיבה טובה לחגוג דבר כזה. ציטוט:
כי משום אני יודע שאני לא יוצא, וכשאתה תגיע לדברים שעשיתי, אני כבר מזמן אשכח אותם (אם תגיע). ולא כל דבר צריך לקשר ל"אתה בתול", הרי חרדים לא חוגגים את הסילבסטר, נכון? לפי הסטטיסטיקות ששמעתי לפני שנה-שנתיים הם כבר לא בתולים (רובם) בגיל 12-13.
![]() |
# 53 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
תפסיק כבר לזיין ת'מוח אם יגידו לך לא לצאת ביום השואה תגיד שהחרדים המציאו את היטלר ? שונא את אלה ששונאים משהו וזורקים עליו הכל . וזה לא אומר שאני לא יצא יום ראשון .. כי אני יוצא בגלל שיש מה לעשות, ובגלל שכולם יוצאים.. לא שאני חוגג משהו .
![]() |
# 54 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
אז הולדת ישו מצוינת בחג המולד .
![]() |
# 55 |
הוסטסניון
|
אני ממש לא דוס... אני סה"כ יהודי מסורתי
חבל שאתם לא מבינים קצת על הסילבסטר: http://news.walla.co.il/?w=//162701 http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A1%...A1%D7%98%D7%A8 http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A1%...A9%D7%95%D7%9F "הסילבסטר הינו חג נוצרי לחלוטין ואין שום קשר אם סילבסטר היה טוב או לא (מה שבטוח אוהב יהודים הוא לא היה) ומי שחוגג בארץ היהודים את חג הנוצרים אלו רק החילונים . הייתי מציע לכם ללכת עד הסוף ולשים צלב היום בערב (יש המון סוגים אתם יודעים יש גם אחד שנראה כמו עכביש ). צריך ליהיות עיווור בשביל לא להבין את ההגיון הפשוט" ![]()
![]() Last edited by MoshikB; 29-12-06 at 15:26.. |
![]() |
![]() |
# 56 |
חבר מתקדם
|
ח'ברה מגיע לכם צל"ש!!!
איך מצליחים בהוסטס בכל דיון או ויכוח נורמלי להפוך את זה למשהו דתי! מדהים אה? אני לא חוגג את "סילבסטר" אלא זה יום שכולם יוצאים בו וזה נחמד קחו את זה נורמלי אל תהפכו את זה לויכוח על רקע דתי.מי שיוצא שיהנה!! ומי שיהיה במועדון 'הקמפוס' בירושלים שיגיד.. אגב,חפרתי קצת בארכיון הוסטס אני רואה שהויכוח הזה לא משתנה! אחד שתיים חברים "צריך להתבגר מתישהו בחיים" [k.machine].תיישמו את זה! שתהיה לכולנו שנה אזרחית מעולה ללא פיגועים ושאר רעות!! |
![]() |
![]() |
# 57 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
וברוך השם לא דיברתי על דברים שאני עשיתי או לא עשיתי, לא יודע למה אתה החלטת לדבר הרבה על זה פתאום [מה שעוד יותר מטיל ספק ב"אני כבר מזמן אשכח", יא רב-שגל] ה "אתה בתול" זה יותר בקטע ציני והומור ,אבל אחרי כלכך הרבה סקס שעשית בטח שכחת מזה הומור אה? יא שפיץ... מת על זייני שכל כמוך לא רוצה לצאת? סבבה אבל אל תגן על הסלח לי על הביטויים, המטומטמים, שבאים ומטיפים לי שזה חג נוצרי יודעים מה? הייל סילבסטר! תפסיקו לזיין בשכל, אין לכם מושג מהחיים שלכם ואתם אוכלים סרטים בכפית |
|
![]() |
![]() |
# 58 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
קחו הכל בסבבה מי שלא רוצה לחגוג שלא יעשה את זה,לא חייבים להפוך את זה לויכוח דתי מיני. די בשביל מה זה? זה ממש מיותר הירידות האישיות האלה. |
|
![]() |
![]() |
# 59 |
חבר וותיק
|
לא ממש קראתי את כל התגובות כאן אבל אני יכול להגיד לכם שאני כן יוצא בלי שום קשר לסילבסטר או לא. זה תחילת שנה אזרחית חדשה, יש מסיבה טובה, פול בנות - אז אני לא מוצא סיבה להשאר בבית
![]() |
![]() |
![]() |
# 60 |
חבר על
|
מתנשק עם החיים שליי =]
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|