![]() |
# 1 |
חסום
דירוג מסחר: (0)
|
מעוניין ליקנות דואר אלקטרוני.
שלום לכולם! (אני לא ידוע אם זה קשור לפה אני מבקש לא לתת הזהרה! תודה.)
אני מעוניין לירכוש דואר אלקטרוני. אני לא יודע בדיוק איך זה הולך מה מו מי אם אפשר בבקשה הסבר והצעת מחיר! אני מבקש שהמקום אחסון יהיה100 מגה שהכתובת תהיה Asher@pesahov.info ושיהיה פאנל ניהול. תודה. |
![]() |
![]() |
# 2 |
הוסטסניון
|
אם אתה רוצה באנגלית תראה את זה:
http://www.brinkster.com/Hosting/QuickMail.aspx לי יש שלהם וזה אחלה, כמו אוטלוק, ותוסיף לדולר שם עוד 8 דולר דומיין, ואתה מקבל 5 תיבות דואר. |
![]() |
![]() |
# 3 |
חסום
|
שלום שמי אילן ואני מחברת האחסון ווינר סרב.
ניתן לרכוש מאיתנו חבילת אחסון דואר אלקטרוני. ניתן להשתמש בחבילת האחסון רק עבור דואר אלקטרוני בלבד. אתה מקבל פאנל ניהול עבור דואר אלקטרוני. הפאנל ניהול הינו PLESK. בנוסף אתה מקבל אנטי SPAM וגם ANTI VIRUS על תיבת האימייל. כמובן שאתה משתמש בדומיין שלך בכתובת הדואר האלקטרוני ולכן יש צורך בדומיין. נפח אחסון : 100 MB כמות תיבות דואר אלקטרוני : 5 תיבות סוג תיבת האימייל : POP3 עלות שנתית: 120 ש"ח לא כולל מע"מ www.wserv.co.il |
![]() |
![]() |
# 4 | |
משתמש - היכל התהילה
עסק רשום [?] דירוג מסחר: (0)
|
ציטוט:
חברת סייטים פתרונות טכנולוגיים בע"מ תשמח לפתוח עבורך חשבון דואר אלקטרוני. החבילה הקטנה ביותר לשרת הדואר כוללת אפשרות לפתוח עד 15 תיבות דואר בנפח של 20 מגה כ"א. אנטיוירוס ואנטיספאם אפשרות להגדרת POP3 גישת WEBMAIL עלות החבילה 364 ש"ח לשנה כולל מע"מ לפרטים נוספים על חבילה זו וחבילות דואר אלקטרוני אחרות, תוכל לבקר באתר החברה נשמח לראותך בין חוג לקוחותינו |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|