![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
דירוג מסחר: (0)
|
מחפש אחסון אצל חברה טובה .
מחפש אחסון אצל חברה טובה.
(חברה לא רסילר של חברה ) עכשיו מי שרוצה שאני יתאחסן אצלו צריך להבין בפורומים כי יש לי בעיה בפורום אני רוצה לשדרג אותו מ1.3 ל 2.1.7 (יש רשיון) מי שחושב שהוא יוכל לעשות את העבודה, שיצור קשר בה. פרטיות או תשאירו פה תגובה עם מספר טלפון/ איסיקיו או כל דרך אחרת ליצירת קשר. תודה מראש |
![]() |
![]() |
# 4 |
הוסטסניון
|
שלום לך, אני קצר בזמן חייב ללכת לארוע.
לעסק מספר שרתים פרטיים. אתה מוזמן להתקשר אליי 0523873298 לכניסה לאתר העסק: www.expert-serv.co.il שבוע מצוין!
# 6 | |
חסום
|
ציטוט:
צור קשר. icq : 818306 |
|
![]() |
![]() |
# 8 |
עסק רשום [?]
|
backing up your 1.3 version database.. first in case of any problems its with you
now just firstly moving to another server ... replace all your 1.3 files with 2.1.7 and then hot upgrade/upgrade.php i have never been in 1.3 but assuming you have a sql toolbox in its acp also if you again get the erros as you just mentioned go to your acp sql tool box and repair ibf_forums table |
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר בקהילה
|
שלום אנו LiveMega נשמח לעזור לך...!
תוכל להתאחסן אצלנו ולהנאות משירות טוב ובית טוב! תוכל לקבל את כל העזרה שתצטרך ללא תשלום נוסף... נשמח לתת לך שלושה ימים של אחסון ניסיון ללא שום תשלום שתוכל לראות במה מדובר ![]() בתוך השלושה ימים נעזור לך גם עם הפורום לפרטים נוספים אתה מוזמן להסתכל בחתימה או צור קשר כבר עכשיו 0526520413 כתובתנו :Http://livemega.net בתודה מראש טל
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|